Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#260997 banyaiz Előzmény: #260993

szvsz egyre több ilyen spekuláns van az egész világon, legalábbis ahogy utóbbi évek kereskedését elnézem ez a benyomásom. :D

amikor pl vmit leminősítenek és arra adják mint a bolond, pedig már évekkel előtte is rossz volt stb. Őrült világ. .)

holnapi napra kíváncsi vagyok mennyire sikerül lenyugtatni piacot, lassan 282-öt nézegeti Eur.

#260993 JP Előzmény: #260991

Hát lehet, hogy van olyan is mint az az amcsi példád, mert végtére is sok féle spekuláns létezik. De, ha akadt most ilyen, az majd zárja is a poziját , akkor meg jó vevő lesz belőle. Sajna , de fundamentális dolgon ez sokat nem változtat, így nagy látszatja sem lesz a short pozi zárásának.

#260991 banyaiz Előzmény: #260978

sok igazság van ebben, de ilyen média uralta világban nem az a lényeg rövid távon mi a tényleges helyzet hanem, hogy van tálalva. Amcsi büfi elolvassa Mo egy vezető politikus azt mondta olyan helyzetben vannak mint görögök, lehet azt sem tudja merre van Mo, de azért shortolni kezd mindent ami magyar mert látta mi történt görög részvényekkel, kötvényekkel stb..

Az megint egy teljesen más kérdés, hogy Mo kb 60 éve államcsőd szélén van függetlenül éppen melyik politikus mit mond.

#260990 JP

Buxi222, Erdélyi vagyok, kérem alásan. Nem teljesen külföldi, de , ha akarod megmutatom a román útlevelemet :-)

#260986 Bakiba Előzmény: #260978

Május elején pont ilyen volt a mozgás. Akkor is Kósa nyilatkozott? Ugyan már.

JP tudjuk a sz@r az sz@r, nézhetjük azt bármilyen színű szemüvegen át is:))

#260978 JP

Figyelj: leszarom Kósát, hogy mit mond. Ő a számokat látja közelről. Én meg látom a nagy trágyakupacot , messziről. Ezért nem tud izgatni mit mnd kósa, meg mit mond a többi.

#260971 JP

a fundamentális dolgoknak kell némi idő a beárazódáshoz, de amíg el nem indul ez a folyamat, addig annak az ellenkezője látszik.

3%-ot esett. Honnan? Onnan ahová visszakorektált...már rég 280 fölött a helye.

#260962 JP

Mondom, hogy nyugi. Egy hét alatt nem lehet akkorát elcseszni mint előző sok év alatt! Pláne nem egy kijelentéssel.

#260956 JP

Ne fideszezz, mert még amatőrnek hisznek. Ez nem fidesz dolga. Sokkal inkább fundamentális. Nem gondolod tán, hogy egy kósa ekkora horderejűt bír mondani.

#260953 Zabás

Banki hitel elszámolások mikor vannak??

MI lenne, ha €$ meg emelkedne??

volt csütörtök óta egy U…

#258932 Suby66

volt csütörtök óta egy USDHUF longom 226,1 - zárva 228.36

habár a brokik 240ig várják

#257884 Amatoregy Előzmény: #256352

örvendek. 90-ért vettem a huf certit 106-ért adtam el. (eredetileg 140-re adtam megbízást, de a parás napoknál nem gondoltam, hogy visszajön ennyire....)

:((

#256335 matyesz Előzmény: #256329

Én is kiszálltam még 268 as vételem volt és 279-en eladtam. Majd 275 körül újra beszállok. Grat egyébként.

#254931 matyesz Előzmény: #254897

Persze, nem lehet széllel szemben pisilni, csak ha mégis megtennék, amire van esély egy ideig, akkor 300 lehet rövid távon...

#254909 BudFox Előzmény: #254738

nekünk most teljesen mindegy lenne speciel...

Ausztriába is kijárunk dolgozni...a félretett Eurónk..az összes gyakorlatilag már szép hasznot termel.ne ha eladnánk..