Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#259024 banyaiz Előzmény: #259018

elképzelhető megkeres majd mailben.

telefon kicsit rázós, mert ha kiadja számát és esetleg rosszul sikerül egy-két év még a végén ideges emberek hívogatnák. :D

#259019 banyaiz Előzmény: #259009

igaz, nem nagyon fog forogni belőle. Azért mekkora felelősség lehet egy ilyen alapot igazgatni, nem úgy van mint egy részvényalapnál ahol esik a piac nem nagyon lehet kritizálni az alapkezelőt.

Igaz a profit lehetőség is elég szép neki, gondolom a díjak egy része a zsebébe vándorol, 800 millát jól forgatja öt évig, pár száz neki is csurran. :D

matesz: értem, azt hittem ő is ott várta a jelentkezőket, és mindenkivel lekezelt.

#259018 matyesz Előzmény: #258998

Készpénzben fizettem be, nem volt ott, csak az ügyfélszolgálatos. Azért remélem rámcsörrent valamikor...:-) Mondjuk állítása szerint nincs telója :-)

#259009 ikszf Előzmény: #258998

Hosszú idő, de ha shortolhat is, akkor milyen körülmények között bukhat az alap?

Kizárólag akkor, ha a vagyonkezelő (Nyilasi) rossz döntéseket hoz.

Vennél belőle akkor?

Ha meg jó döntéseket hoz, akkor ki unná meg úgy, hogy 15%-al rosszabb árfolyamon eladja + leadózzon az árfolyamnyereség után (mert 5 évnél előbb szállt ki)?

Shortolhat, longolhat, nem függ az alap teljesítménye a piactól. Kizárólag Nyilasi döntéseitől.

#258998 banyaiz Előzmény: #258973

ez is igaz, nem valószínű nagy forgalma lesz, bár 5 év nagy idő lehet néhányan megunják közben.

matyesz: a jegyzésnél ott volt Nyilasi is személyesen, vagy ő is felvette veled kapcsolatot utána e-mailben, telefonon?

#258973 ikszf Előzmény: #258929

gondoljátok, hogy lesz, aki kiszáll belőle 10-15% diszkonttal?

Azért talán nem egy hagyományos befektetés, amit a mariska nénik vettek a jó marketinggépezetnek köszönhetően :)

Szerintem kb mindenki tudta, mibe fektet, és nem ugrál.

Ráadásul ugye shortolhat is az alap.

Úgyhogy nem az lesz, mint a hagyományos zártvégű alapoknál, hogy 15%-ot esik a piac, és 30% bukóban is hajlandó kiszállni mariska néni :)

(Én örülnék, mert sajna nem jutottam el Bp-ig, hogy jegyezzek belőle. Kényelmesebb lenne itthon monitor mellett :D )

Én jegyeztem. Remélem 5 …

#258803 matyesz

Én jegyeztem. Remélem 5 év múlva gazdag leszek.. :-)

Re: Nyilasi alap

#258713 Netmaster Előzmény: #258376

2010.05.31. Sikeresen lezárult a Nyilasi 2015 Spekulatív Alap jegyzése

Több mint 800 millát jegyeztek az alapból. Mint a képen látható, annak a sok léhűtőnek a zsebpénzét is meg kell majd termelni a jutalékokból. :D (mármint nem konkrétan ebből az egy alapból, hanem az összesből)