Háát, okítgatom.....:)))
Háát, okítgatom.....:)))
:D:D
Életre való az biztos... Tiszta apja fia:))
Jó iccakát mindenkinek!
Gratula!
Ez a fórum lassan egyre különlegesebb.... Nem csak itt van érték, hanem otthon is.
gratula neked is.
Szerencsések vagyunk, ezekkel a gyerkőcökkel...))))
Köszönöm.
Ezt a kérelmet ma vitta be a fiam, a magyar tanárnőjének...:))))
(a feladat az volt, írjanak egy tetszőleges kérelmet:)))
Szikora Edit
Tanár
Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium
Tisztelt Edit néni!
Jónás József a Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium 8.b osztályos tanulója, és egyben az Ön legszorgalmasabb és legkedvesebb diákja, azzal a kéréssel fordulok a Tanárnőhöz , hogy adja meg nekem az évégi jeles osztályzatot a 2009-2010-es mostani tanévben. Igaz hogy az előző tanévekben nem tanított , de biztosan tudja Bencze Beáta tanárnőtől, hogy jó tanuló vagyok. Rendkívüli mértékben érdekel engem a nyelvtan , mert szerintem a magyart, egy gyönyörű nyelv, és szerintem egy magyar embernek kötelessége tökéletesen használni-e gyönyörű nyelvet, mind írásban, mind szavakban. Ha nem adná meg a jobb jegyet , az gátolna engem ama nemes célom elérésében, hogy minden magyar büszkén tudja magáról vallani , hogy magyar, és ne csak állítsa, hanem szavakban is tudja önteni, tanult, kulturált emberként.
Kérem a Tanár Nőt, hogy a fent leírt indokaim alapján a 2009-2010-es tanév végi jegyemet jóról jelesre változtassa.
Tisztelettel:
Budapest, 2010. június 1.
Jónás József
Jónás József
8.b osztályos tanuló
Ez az..... Nem baj szerintem, pont ez a lényeg, hogy megkapta Ő a saját jutalmát ami valószínű jobban esett neki, mint az első hely.... Gratula néked is:-)
Na ez az és ha jó feje van meg is fog élni a nagyvilágban is...
Enyém Székely mesemondó versenyeken brillirozik, évek óta első 3-ba benne van.... Néptáncba már olyan figurákat csinál, mint a csillag születikbe az a srác, nem jut eszembe neve.... Minden érdekli hál isten.... Most már a motorral nyaggat, de még kicsi hozzá, mondjuk van egy Romet ponym, megy vagy 30-at, azt kostólgatja, de még csak messziről---:D kva kölykei mennyi örömöt tudnak okozni....
Tudom ismerem ezt az érzést. Fene nagy igazság érzetük van. Neked is gratula!!!!!!
:)))))
Az Én fiam, szavalóversenyeken vett részt, és nyert, mindíg.
Volt ez addíg, míg a Budapesti versenyen, nem Ő nyert, csak 2. lett.
De nem azért, mert nem Ő volt a legjobb.
Csak az kavart be, hogy az iskolának az igazgatója, aki a helyszínt adta, a gyereke is indult.
Leszerepeltek a gyerekek, végig hallgattuk az összeset, jött az eredmény hirdetés....
NA, ki lett az első?
A fiam így csak 2. lett.
Az eredmény hirdetés után, az összes szülő odajött, és gratuláltak a gyerekhez.....
Az igazi díj ez volt...
Aztán "nagyfiú" lett a kicsi fiamból, és direkt elrontotta az osztályban a helyesírási verseny selejtezőjét, az osztályban, mert nem akart a versenyre menni.
pl: szebb, 3 b-vel...:))
Nálam is. Nap mint nap úgy telik el, hogy "új programok vannak telepítve"
Nem tanul semmit, de minden versenyen az első háromban van...
Csak tudnám, hogy kire ütött? :D
Gratula:-)))))))
Az én fiam is 10 éves, de inkább foci, számítógép és stb... Mondjuk legalább jó tanuló:-)
Gratulálok a fiadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne mondd, hogy miközben olvastad, nem lett párás a szemed....:)))
Azt hiszem ide még senki se írt ilyet. Beteszem a 10 éves fiam néhány versét. Nem furcsa, nap közben itt a támaszokat és ellenállásokat nézzük. Ez meg az érem, másik tiszta, egyszerű oldala.
"Flórikám röhögő katyvasz,
Márkókám fogyózó mamlasz.
Jonikám lassuló kártya
vele te nem mehetsz bálba.
Benikém tudatlan bálna
neki meg Bence lesz a párja
Hannának mindig járó szája
híresség messze a világba.
Milyen kár hogy nincs házirobot
csinálná a munkát míg te a napot lopod!
Főz, mos, takarít
s hajtogatja "te csak lazíts"!
Megírja a házidat
s te játszhatsz így egész nap!
Nem lenne már tanulás,
csak az édes lazulás!
Szeretem nagyon az anyukámat
Mellette teljesül minden vágyam
Elvisz reggel az iskolába
Délután pedig az uszodába
Munka után sok a program
De panaszkodni nem hallottam
Mellette nem ér semmi bánat
Szeretem, Szeretem az édesanyámat.
"
http://koltogeto.blog.hu/authors/domi99
Remélem nem moderáltok ki.
Amatoregy
Vajon a férje hogyan vélekedik erről ?
:)))
előtte az apának is jót tett:)))
ennek az Antóniának, mellesleg, jót tett a szülés...)))
(rtl híradó)
vannak beszólások a gyerekek részéről :D :D
Aranyos kisgyerekek vannak a Mónika showban :D !
Igaz, már régebbi felvétel.