Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: nincs cím

#263245 Josef Előzmény: #257821

ERSTE netbroker pro. : a számlámon van kp. ezt látom az egyenlegközlőben is...

akarok megbízást adni vételre, aszondja befektethető egyenleg 3458 Ft. ????? mivan???? ( persze más nyitott megbízásom nincs!! )

felhivni nem sikerül, de a havi 2500 at azért mindig befizetem a reál miatt.. Bravóóó

#257821 zeeh_ Előzmény: #257816

Akkor az lesz a jó megoldás, amit te alkalmazol.

Ersténél és KBC-nél kell számla, valamelyik csak működik.

Vicc, hogy senki nem képes összerakni egy megbízható rendszert.

Gratulálok a KBC, K&…

#257787 zeeh_

Gratulálok a KBC, K&H-nak ehhez az értelmes nyitvatartáshoz.

K&H

hétfő: 08:00 - 17:00

kedd: 08:00 - 16:00

szerda: 08:00 - 16:00

csütörtök: 08:00 - 16:00

péntek: 08:00 - 15:00

KBC

Ügyfélfogadási idő:

hétfőtől csütörtökig: 9-16h

pénteken: 9-15h

Pénztári nyitvatartás:

hétfőtől csütörtökig: 9-16h

pénteken: 9-15h

Biztos belehalnának, ha egyik nap mondjuk 18:00-ig lennének nyitva. Kevés fehér dolgozó ember van, aki be tud munkaidőben menni hozzájuk számlát nyitni.

Én se tudom még, miként fogom tudni ezt megoldani. :-/

#257772 Scipio Előzmény: #257759

Ez mindig így van, elsőre oda-vissza levonják a dt 0.3%-át, és csak a nap végén általában 17-18h között írják jóvá az egyik irányba fölöslegesen levont jutalékot.

A másik, hogy záráskor még az előző napi záróáron számítják be a meglévő részvényeidet, de ez néhány perc múlva már vált aznapira, majd folyamatosan jönnek hozzá a duplán levont dt jutalékok ezért nő az összeged...

#257763 zeeh_ Előzmény: #257754

Azért jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a KBC még mindig jobb, mint az Erste, Ebroker duó.

#257760 ang3lt Előzmény: #257755

hát ez elég szomorú:-(((

akkor csak a Ricsi féle telefonos megoldás marad.....hihetetlen

#257759 zeeh_ Előzmény: #257747

Én azt figyeltem meg az utóbbi hetekben, hogy amikor eladok valamit, akkor nap végén van x összeg, de másnap általában, amikor belépek, megnő a számlaösszeg párszáz Ft-tal. A 0,3% jutaléknál többet vonnának le eredetileg és utólag korrigálnak vagy mi a fene lehet ez?

#257758 Kissherceg Előzmény: #257747

Én is eddig rájuk hagyatkoztam, bár sokszor nem értettem pénzem mozgását, kifogom matekozni, csesszék meg

#257757 Amatoregy Előzmény: #257372

Akkor nyitottak neked folyószámla hitelkeret helyett értékpapír/pénzszámla hitelkeretet.

Cross sell. :DDD

Amiket itt irogattok az nagyon gáz.

Sziasztok Tud valaki va…

#257754 ang3lt

Sziasztok

Tud valaki valami olyan kereskedési rendszert ami nem szaraxik és van online felület??

Erste és KBC leírva az itt leírtak alapján. Ebrokiról is csak rosszat hallottam.

Én a codexnél vagyok ertektar.hu de itt is folyamatos a para:

pl. beadom a megbízást én látom de nincs bent persze ez csak később derül ki visszavonni nem lehet mert hibaüzenetet kapok stb akkor telefon mire felveszik mire megcsinálják márha megtudjál....... szétrobbanok..

valakinek van valami tippje?

#257747 Scipio Előzmény: #257735

Durva amit írsz, én eddig elszámolás terén teljesen rájuk hagyatkoztam, lehet hogy hiba volt? Tegnap nálam is nagyon bekavartak, nemlétező helyekre jeleztek részvényeladást, hiányoztak vételeim stb. de valamikor 18h tájban látszólag helyreállt a dolog, azért majd én is utánaszámolok...

#257735 Kissherceg Előzmény: #257730

mivel csökkent a pénzem tegnapelőtthöz képest felmerül a gyanu, hogy nem első eset. Lehet kimatekozom az évemet, mert ez így nagyon nem kóser....

#257730 Scipio Előzmény: #257710

Én anno telefonáltam az ügyfélszolgálatra, aztán kapcsoltak onnan tovább, írogatni szintén ide az erstebroker@erstebroker.hu -ra szoktam, ha probléma van... De persze sok eredményt még egyik sem hozott...