Csak nehogy úgy járj mind én. Tavaly nyáron bukóban eladták az összes otp-met, amikor felhívtam őket közölték, hogy a rendszerben szerepel az eladási megbízás és részükről ennyi, pedig azért feltűnt volna ha kiadok egy megbízást...
Csak nehogy úgy járj mind én. Tavaly nyáron bukóban eladták az összes otp-met, amikor felhívtam őket közölték, hogy a rendszerben szerepel az eladási megbízás és részükről ennyi, pedig azért feltűnt volna ha kiadok egy megbízást...
jaja, megvárom holnap egyenleget, aztán közébük csapok :))
Akkor ha lett volna egy nagy lehetőség, azért nem tudtál volna venni, mert hülyeséget mutat a rendszer. Durva.
Ez a mai Erste produkció nagyon felbszott agyilag a MOL miatt. :(
Kíváncsian várom a lerázó válasz levelüket, amiben úgy is megmagyarázzák majd, hogy ők a jó fejek, mert lehetett volna vakon kereskedni telefonon adott megbízáson keresztül.
a durva, hogy nekem a végén kiírta nem tudok pozit nyitni, mert -150.000 a számlám, hupika... előtte meg plusz volt.
Új munkatársuk Kulcsár Attila. Vásárolgat az ügyfelek pénzéből akár akarják akár nem. :)
Úgy látom, nemcsak te jártál így.
(#501517) Erstével mi van? Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 15:52
Sziasztok. Az ersténél van számlám, nyitva a netbróker és most látom, hogy vettem econettet, panergyt és van még megbízásom otp eladásra, amit vissza se tudok vonni! Életemben nem vettem még panergiyt és ecot. SOS Mi van itt. Persze a telefonok foglaltak.
Uno
Nekem vételim került be a könvybe, látszólag teljesült is, majd tíz perc múlva kiderült, hogy mégsem, és megjelent nyitott vételi ajánlatként, apró szépséghiba, hogy addigra már 3%-ot ment fel a kiszemelt papír...
Nálam annyit produkált ez a csodarendszer, hogy a bevitt ajánlatom kb. 2 percig nem látszódott, így nem tudtam rajta módosítani, de végül sikerült szerencsére, miután nagy nehezen megjelent.
Ebroki egy kalap sz.r volt, átigazoltam az Erstéhez. Most már ez is egy kalap sz.r, így jön a KBC. Remélem, nem az időnként kialakuló faktor hatás teszi, különben retteghetnek a PETI-sek. :))
bazzeg, erste kiírt egy rakás kötést, amit nem is csináltam ma. totál idióta mennyiségeket, és csak eladást. otp,mol,richterre. Másnak is hülye a rendszer vagy csak nekem?
Közbe sikerült:) Nem értem, hogy először miért nem engedte, na mindegy...
jobb klikk visszavonás.
Segítsetek egy kicsit.. Erstébe, ha egy megbízás csak félig teljesül, a többit már nem akarom, hogy teljesüljön, hogy lehet visszavonni? Nekem nem engedi...
Köszi.
Akkor hová forduljak, ha napon túli shortot akarok? (tudom, fel, de ezt most kihagynám)
Nekem ma mutatja, előtte 2 napig nem volt hatim.
Hercegnek is hasonló gondja volt
Erste pro beengedett most már, de nekem kb 3 napja nem mutatja az analitikában az el nem számolt nettó eredményt...Nektek?
Most olvastam kérdésed, de a többiek már megválaszolták.
Tömören már megfogalmaztam hatiban :o)
Már engem is beengedett.
Francba, lehetett volna aprót keresni a genyán, plusz short is jó lett volna. :-/
Ahol eddig szerződést kötöttem az idővel elromlott.
Ebroki: nagyon nem is kell kommentálni. Csoda rendszer az is.
PF: szaporodó technikai hibák. Hol nem jön meg az SMS a kóddal, hol lerohad, hol kikapcsolják a könyvet számos részvénynél (lásd 2009 vége).
KBC: Ez elvileg még működik, amíg át nem megyek és nem viszem az utóbbi időben kialakult matgabéhoz hasonló faktorom. :)
Én most beléptem.