Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Metatrader

Re: Indexek

#253212 ikszf Előzmény: #248448

Lehet igazad lesz: az azonnali indexre nem lehet kötni cfd-vel. A cfd csak futi indexre való.

WHS is visszaírt, hogy az index cfd cash mögöttes terméke az emini dow futures.

És annyiban különbözik az index cfd futures-től, hogy nincs lejárata. De a cash cfd mögöttes terméke ugyanúgy a futures, és nem az azonnali :((

(annak ellenére, hogy a cash cfd és a futures cfd értéke mégsem egyezik meg, mert valahogy másképp számolják)

Lehet egyáltalán valamilyen termékkel az azonnali indexre kötni?

Re: demo hosszabbítás (nem meta)

#252266 Amatoregy Előzmény: #252256

Ha megnézed a plus500-at, pozi nyitás, zárás, árszint sms-ben. Nagy szortiment. Csak napontúl drága. Követö kikapcsolás útán is ment.

#252256 Amatoregy Előzmény: #252247

Holnap rákérdezek a notebookos linkre. Nekem havi 2k-t megér. Az meg nem megoldás amit a chf-el csináltam az fx topikban. Vagy otthoni gép és w. Távoli asztal.

#252255 Amatoregy Előzmény: #252247

Holnap rákérdezek a notebookos linkre. Nekem havi 2k-t megér. Az meg nem megoldás amit a chf-el csináltam az fx topikban. Vagy otthoni gép és w. Távoli asztal.

#252247 lackok Előzmény: #251847

Megnéztem az FXPRO webtraderében a követő stopot. Nevetni fogtok...de a webes kliensben egyáltalán nincs is követő...:)

Vagyis tényleg csak a windows-os kliens progi csinálja. Na ennél tényleg jobb a Plus500....

gmt

#252166 ikszf

Kezdek beleszerelmesedni ebbe a whs kliensbe :) frankón lehet állítgatni időzónákat.

De nem értem, mert hiába állítom, a napos chartokra nincs hatása. Viszont a 10 perces charton jól látszik az eltérés, ha változtatok az időzónán.

Magyarul hiába van ugyanazon a GMT időzónán, mint az admiral, akkor sincs vasárnapi gyertya a napos charton (az admiralon viszont van)

gmt

#252120 ikszf

Na remek. Admiral-tól megjött a válasz, hogy valóban az időzóna miatt átcsúszik vasárnapra egy kistestű gyertya, és nem lehet ezen változtatni MT4-ben, és tervben sincs a kereskedőszerver időzónájának változtatása.

GMT szerint számolnak, és 22:15-kor nyit a kereskedés, ami nálunk 23:15, tehát odanyúlik egy nyomorult 105 perces gyertya.

#251849 ikszf Előzmény: #251843

csak lenyúltam, jól néz ki :)

Még nem vagyok sehol, whs-t (bpforex-et) nézetegem erősen.

#251843 Mars2000 Előzmény: #251763

Avatarod az FXOpent illusztrálja, annál vagy? Nekem vannak ott éles számláim, most éppen robotot kívánok futtatni rajtuk, jelenleg a szerverbiztosítást intézem. Aztán indulhat a mandula. :)

demo hosszabbítás (nem meta)

#251763 ikszf

Lejárt a demo számlám, és hiába regisztrálok újat teljesen új adatokkal, hiába telepítem fel újra a klienst (registry pucolás után), hiába váltok IP címet... sehogy sem tudok új demo számlával belépni. Mi alapján ismer fel, hogy lehet ezt megoldani? (Nem metatrader, a whs klienséről van szó.)

Re: 200sma

#251569 ikszf Előzmény: #251337

használd a keresőt, mindenre tudsz szűrni (például platform + minimum lot méret + befizetési módok + a brókercég típusa (dealing desk, stp, ecn...))

Re: 200sma

#251490 ikszf Előzmény: #251339

hát nekem vannak ott vasárnapi gyertyák is bőven... azt hogy "rakod át" hétfőre?