Nekem mikro lot kell és elemzésre alkalmas rendszer.
nem próbáltál másik brókercéget/ platformot nézni?
Nagyon korrekt oldal és kereső.
http://www.100forexbrokers.com/fx/broker_search.php
Láttam STP brókereket 500$-os számlától mini lottal, MB fizetési lehetőséggel.
Sajna nekem az index CFD miatt egy csomó kiesik.
Nem sok értelmét látom, hogy egy 2-3 órás kereskedésből napos gyertyát készít.
Senki se fog aszerint elemezni, kereskedni.
A japán kollégánál az már hétfői gyertya :)
Lehet valahogy módosítani az időzónát?
Az utóbbit nem tudom, de ha a melóhelyen megoldható, akkor talán a Windows-féle "Távoli asztal" is szóba jöhet, ha jól értem a problémát (egy Wake On Lan hálókártyával megbolondítva, megy gyakorlatilag azt csinálsz a távolból a gépeddel, amit akarsz).
Alternatív megoldásként az jutott eszembe, hogy bekapcsolva hagyom az itthoni gépet és máshonnan rájelentkezek az ittfutó mt4-re.
Ez működhet?
Jobb ez mint a vps?
admiralban 22 ami 23 órának felel meg. Vagy fordítva.
Illetve pontosan:
ymbol: EURUSD
Description: Euro vs US Dollar
Contract size (1.00 Lot): 100,000
Step: 0.01 Lot(s)
Margin: USD 1219.3
Point Value (1.00 Lot): USD 10
Limit/Stop Level: 5 point(s)
Tick: 0.0001
SWAP (Long): -0.08 point(s)
SWAP (Short): 0.01 point(s)
Open Time: 22.15 GMT Sun
Close Time: 21.00 GMT Fri
Comment: -
Teljesen én sem vagyok tisztában az USA kereskedési időkkel, de simán elképzelhető vasárnapi gyertya a szerveridőtől és az instrumentumtól függően. A határidős (index) kereskedés pl. helyi idő szerint vasárnap 17 órakor kezdődik.
admiralban nekem is úgy tűnik, hogy mintha hétvégén is lenne kereskedés...
Aszem megvan, mt4-ben (admiral kliensében) valamiért vasárnapra is behúz egy gyertyát.
És emiatt más 200 egységet átlagol, mint protrader.
Lehet valahogy időzónát állítani mt4-ben? Vagy kellenek oda azok a gyertyák vasárnapra? Vajon akkor is van kereskedés? Vagy csak a forex piac vasárnap 22 órai nyitása miatt húzza oda?
protrader: grafikon fejlécében gmt+1 van (de az árfolyamtáblázatban gmt időket ír minden piac mellett)
mt4: piacfigyelőben gmt+1 időt ír, grafikont nem tudom.
A gyertyák megegyeznek, úgyhogy valószínűleg egy időzóna.
szerk: most nézem, hogy mt4-ben a szakadás előtti 4. kistestű gyertya, és a szakadás utáni 2. kistestű gyertya nincs ott protraderben.
Na majd mindjárt kiderítem, hogy melyik téved.
Tudtommal protraderben sem lehet, szóval valószínű mindkettő lineáris, és mégis jóval magasabban van MT4-ben a 200 napos SMA
Ráadásul stooq.com-on megnéztem, és szinte semmi eltérés nincs lineáris-logaritmikus között. Úgyhogy ez szerintem nem lehet az eltérés oka.
Passzolom, de kezd az agyamra menni, hogy egyszerűen ahány brókercéget nézek, annyiféleképpen néznek ki a chartok.
És állitolag sms-t is tud küldeni. Ezt próbálta mar valaki?
guglizzál, én ezt találtam magyarul, de angolul van rá egy csomó találat, szerintem nem az, amire te szeretnéd:
Mt4-ben mit takar a dde szerveq (vagy mi) engedélyezése?
passzolnám, mt4-ben nem lehet váltani de a másikat nem ismerem.
viszont amibrokerben menüből állítható, csak egy ötlet volt ebből kiindulva
Egyre inkább zavar a követö hiánya. Mh-en nyitottam 16 kor cadjpy shortot. Lezártam 5 pip nyeröben, most meg hol tart.