Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#25090 Zotya32 Előzmény: #25054

Keg Jenő! Mire vár még? Tegyen be 50millió db vételt 11 ft-ra. Az lenne az igazi T.P.-s. :-)

Re: Ne aprózzuk el! - BÉT-es sztorik terítéken

#25038 kata311 Előzmény: #25023

17-ről 16-ra, vagy 16-ról 15-re kijön

de jó is lenne az a 16 ft-os árfolyam!!!!!!!!!!!....:))))))

Re: Ne aprózzuk el! - BÉT-es sztorik terítéken

#25023 Sly-- Előzmény: #25021

Mondjuk nem tudom, hogy jön ki 1 Ft-os elmozdulásra a 6 %, de mindegy...

Ne aprózzuk el! - BÉT-es sztorik terítéken

#25021 Sly--

Akiknek arcára fagyott a mosoly

Phylaxia

A Phylaxia emelkedő forgalom közepette hajtotta végre az aprózást, bár tudni kell, hogy a spekulánsoknak a split hónapokkal korábban történt megszellőztetése is indokul szolgált a vásárlásokkor.

A részvény split a Phylaxia részvények esetében kisebb katasztrófaként értékelhetők. A globális befektetői hangulat romlásával a split ténye nem tudott további vonzerőt biztosítani a részvények piacán aktív spekulánsoknak, így a nominális értelemben már a split előtt is alacsony értéket kitevő papírok árfolyama egészen a 16 forintos szintekig esett. A split fordítva sült el, hiszen a jelenlegi szinteken már egy forintos árfolyam elmozdulás is 6%-os kilengéseket eredményezhet, amit még a spekulánsok is vélhetően inkább riasztónak tartanak.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=102257

#24984 Sly-- Előzmény: #24624

Jenő, minden spekuláns eltűnt, se JP, se vadász, se senki, nyugodtan emelkedhetnénk...;-))

Re: lebabáztam....:))))

#24676 kata311 Előzmény: #24633

azt nem tudom, de ott van a felhasználók között, mikor beírtam ő is online volt, aztán gyorsan kilépett

Re: lebabáztam....:))))

#24656 Zotya32 Előzmény: #24630

lehet én vagyok (sőt biztos) az értetlen, de nekem nem esik le mi ez a 36-72 a KEG topikban.....

vki világosítson már fel.. köszi :)))

lebabáztam....:))))

#24630 kata311

a múltkor írtam a pf-re, hogy kellene nekünk egy matahari, aki ellátna minket titkos infókkal

most meg mit látnak szemeim?????

itt van közöttünk.....:)))))))

#24620 Sly-- Előzmény: #24618

Egyébként most jöttem rá, hogy kitalálhattam volna, hiszen úgy indítottad a KEG topikot, hogy 36-72. :-)))))))

#24617 Sly-- Előzmény: #24615

Remélem, 25 Ft-on számoltad, mert ez ugye már nem sokáig lesz.

De egyébként reális. :-)))