Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: nincs cím

#249743 Ibiza Előzmény: #249737

jól van... látom érted...:) tudom vacak lehet shumi istent halandónak látni.. de ez van.. shumi csak arra kellett legyen német világbajnok..mint anno Hill vagy fatalpú Mansell

nem egy kiugró tehetség,soha nem volt az..atlétikus, németesen precíz,de nem egy Senna vagy Prost vagy akár csak button..

na további jó okoskodást..

#249741 banyaiz Előzmény: #249735

mi lett volna az nem számít. Rágyorsult aztán ennyi. :D

Nekem tetszett ez a manőver sok ilyet még Schumitól, úgy látom kezdi felvenni újra a ritmust.

#249737 Waszeitung Előzmény: #249730

Ez nem olyan,mert a verseny akkor ér véget ha átment a versenyző a célvonalon,ez felel meg a meccs lefújásának :D

Nem kérek én vissza pontot Suminak,lesz neki még elég,a szabály az szabály,de jelen esetben a versenybírók rontottak mert zöld zászlót lobogtattak ami azt jelenti hogy verseny van,jelen esetben sárga zászlót kellett volna lobogtatni akkor nem előzhetett volna valóban,így vitatható hogy melyik az érvényes a zöld zászló adott pillanatban vagy a szabálykönyv...

No legalább nem volt annyira uncsi derbi mint várható lett volna.

Jogos Zoli,ha Alonso tisztában lett volna az érvényes szabállyal akkor hagyta volna elmenni,azzal hogy úgy is megbüntetik :D

Amúgy csípem mindkettőt,Alonso ma tolta neki ész nélkül,nagy pénzt nem tettem volna hogy épségben beér,Michael pedig pár futam elteltével mondhatjuk hogy alkalmazkodott a körülményekhez,ott van az élmezőnyben.

Webber viszont sosem volt ilyen jó pilóta,most az autó sikerült nagyon jóra...

#249735 Ibiza Előzmény: #249731

csak nem akarta engedni a shurmót..a kanyarban megfoghatta volna de nem akarta összetörni a kocsit.. csúsztak alonso kerekei mert visszahültek.. ez olyan mint a kötény a fociban..meccs után sem engedem

#249730 Ibiza Előzmény: #249727

ez olyan mint a fociban lefújás után gólt rugni..szép..de már sz@rt se nem ér

#249727 banyaiz Előzmény: #249724

zöld zászló volt pedig, ilyen ****ságot, nem lehet előzni, pedig sok hely nem volt hozzá, mindegy így is szép volt. :D

#249724 Waszeitung Előzmény: #249715

Utolsó körben nem lehet előzni?Ilyen szabály nincsen F1 ben,sztem arra gondoltál akkor nem lehet előzni ha Sc is a pályán van uccsó körben.

"Ha a verseny úgy fejeződik be, hogy a biztonsági kocsi az utolsó kör végén jön a depóba, akkor a kocsik előzés nélkül futnak a célba".

Elméletileg egyértelműnek tűnt az ügy, mert pontosan az történt, ami le van írva, csakhogy a versenyt irányító Charlie Whiting zöld utat engedett az istállóknak, ezért bele lehetett kötni."

#249722 joco9 Előzmény: #249672

Genyó Brawn beveheti direkt kint tartotta Rosberget Webber mögött csak hogy a haver mögé tudjon visszajönni :( (off közbe a Barca megnyeri a bajnokságot)

#249715 Ibiza Előzmény: #249708

nem..utolsó körben már nincs előzés..csak buta riporterek nem tudták..fájdalmasan ostobák..szinte fáj

#249683 Zotya32 Előzmény: #249675

nem volt rossz a verseny, picit unalmas, de még nézhető. Schumi manővere meg kellett a végére. :)

#249673 banyaiz Előzmény: #249672

egyre jobb az öreg harcos, érzem még elkapja a fonalat és versenyben lesz a címért ebben új pontozási rendszerben még minden lehet. :D