Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#247605 Amatoregy Előzmény: #247597

Lehet, hogy most kellene duplázni a chf hitelállományt? Ma irtam a folyosito banknak beidézve a 2008 szeptemberi levelüket, hogy miért emeltek kamatot. Updateltem a kimutatásúkat (huf, chf, eur kamat). Jött egy általános válasz. Erre küldtem egy választ a komplett névjegyemmel. Erre válasz jött, hogy továbbították kivizsgálásra. :-D

#247603 Zabás Előzmény: #247601

Már nem hagyom, minden reggel leiszom magam, így semmi nem tud befolyásolni! :D:D:D

#247601 Netmaster Előzmény: #247600

Ha csak nem figyelsz oda, az is fél siker. Ne hagyd, hogy a hírek befolyásolják a kereskedésed.

#247600 Zabás Előzmény: #247599

Úgy hazudnak hogy nekik jó legyen!

Sokszor megfogadtam, hogy az ellenkezőjét fogom csinálni, simán több pénzem lenni mint most! :))

Ez az 1500-as OTP-nél fogadtam meg, mikor minden elemző/hitelminősítő meg mindenki 600-ra várták le!

Akkor az asszonyra hallgatok, hogy minden pénzünket tóljuk be OTP részvénybe akkor cirka 6 mill-ről volt szó, áááá nem is folytatom tiszta ideg vagyok miatta! :(

ha csak 3000-ig bennhagyom!

#247599 Netmaster Előzmény: #247593

Oké, de még egy trendfordulót sem bírtak/akartak csinálni. Igaz, lehet a szóbeli interveniálásban bíztak, mint amit USA is művelt a tavalyi év folyamán (hogy mennyire akarják az erős dollárt). Egy tanulság van, szavakra építeni semmit nem szabad. :)

#247597 Zabás Előzmény: #247596

Ennek az egésznek az az oka, hogy a CHF hitelezés EU-ban megszűnt! Valamelyik reggel egy elemző levezette érthetően!

Svájc már nem ad CHF-et viszont folyamatosan venni kell vissza a hitelek miatt ezért erösődik ilyen komolyan!

#247589 Zabás Előzmény: #247587

Az lenne a király ha nem akkor fordulna mikor én veszek vagy eladok! :)

1X lenne olyan, hogy egyenesen simán megy tovább ! :)

Mintha figyelnének!!! t. teli van!!!

És akárhova teszem a stopomat azt tuti megtalálják! Ha meg nem teszek ellentétes irányba elszabadul a pokol!

#247587 Kardj Előzmény: #247586

hihi király lenne az biztos

hát nem lenne rossz egy ilyen beállítgató emberke

#247584 Zabás Előzmény: #247582

törném le a kezét annak aki beállítja!, vagy legalább eljöhetne hozzánk is :)

#247583 Netmaster Előzmény: #247579

Miért kéne épp most fordulnia? :)

Amíg SNB intervencióról volt szó, láttátok a CHF mozgást, az sem sokat ment felfelé.