lehet ,hogy nálam is. de akkor erstét shortolni kell,hatalmas lesz a kollektív tőkekivonás :D
lehet ,hogy nálam is. de akkor erstét shortolni kell,hatalmas lesz a kollektív tőkekivonás :D
Engem 9-kor még beengedett, majd kb. negyed óra múlva kiléptem és 5 perccel később már nem engedett vissza.
Nagyon érik nálam a KBC-s váltás.
mi a baj az erstenél?
köszi szépen
16:45-55, az előző nap már meglevő rv-ek napi záróára alapján frissítik a számlád
17:00 körül a bef jegyek aznapi árfolyamával is korrigálnak
23:00 körül a hati eredményt jóváírják, plusz az aznap vett és megtartott részvényeket is megjelenítik a számládon
jahh elszámolást meg 11után frissítik? Nekem ez eddig nem tűnt fel...
akkor az nem az amit kérdeztél, mert analitikát mindig real time-ban látod. Ez volt az első óra anyaga, emlékezz csak vissza :oDDD
KBCnél is annyit tudsz shortolni,mint erste. Itt is brókert kell hívni ha napon túl akarsz
nekem nem küld mailt, de eddig a zárt pozíciókat frissítette az analitika. Most meg 0 volt ezeknél. Az pedig képtelenség:)
Gondolkodom az Erstén, napon túli shortoláshoz kellene.
Homályosítsatok fel, hogy érdemes-e ebben gondolkodni, KBC van, semmi gondom vele...
sziasztok, erste nem számolta el a határidős meg egyéb eredményeket ma. Nálatok??? Illetve remélem, hogy nem, mert ha igen, akkor mély gyász
Nem!
Erste Netbrokiban 250+250/10=50.Most meg egy állítólagos hiba miatt 350.Előtte sem volt kevés,ami 2 lábra számítva 70.
Bocs, de ezt nem értem. Nem 40 pont volt? (200+200)/10=40
A napokban voltam benn OTP-nél,és kiderült,hogy nekik is van tavaly november eleje óta netes kereskedési rendszerük.És 0,3-es jutalékkal adnak vesznek.
Valaki használja esetleg??
Amit a weboldalukon láttam az nem sok minden.
nekem is bazzz és költségnél 25öt ír ki.... két hete ilyen
Nemrég vettem észre,hogy Ersténél 35pont lett a jutalék Hatinál az eddigi 25pont helyett.
Felhívtam őket,azt mondja a broki,hogy átmeneti hiba.De,ha most adok veszek akkor 35-tel számol el.
Mindig van valami!grrrrrrrr