Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#247582 Kardj Előzmény: #247579

azt hiszem h a piac egyszerüen ki akarja provokálni azokat a szinteket ahol már beavatkoznak azt a mechanizmust mit igértek mert nem hisz már senki senkiben szal véleményem szerint ez lehet az ok h miért gyengül az h gépek kereskednek e vagy emberek ...... a gépeket is mi emberek állítjuk be

#247579 Zabás Előzmény: #247577

Nem értem hogy € mire gyengül??? Értem, hogy kicsit szar van a palacsintában, de számomra logikátlanul mozog! Nagyon kiszámíthatatlan minden párban! Érezhető a gépek jelenléte! Be kellene tiltani!!! Mert így bármit csináltak soha semmi nem fog fordulni!

#247571 Kissherceg Előzmény: #246741

"Az EURUSD nem érte el az 1,2500-ös lélektani határt, de nagyon közel volt hozzá, pontosan 30 pipre. Vissza fog még táncolni az EURUSD, vagy sok befektető már zárta a short-pozícióit?

Mint ismeretes, az euró shortállománya rekordokat döntött már hónapokkal ezelőtt is (több, mint 15 milliárd euró), s véleményem szerint, ha ezek zárása megtörténik, hasonló EURUSD árfolyam emelkedésnek lehetünk tanúi, mint 2008 késő őszén, amikor is pár nap alatt kb. 2000 pontot emelkedett a világ legnagyobb forgalommal rendelkező devizapárja.

Mindenesetre ennél az instrumentumnál is világosan látszik, hogy még masszív downtrendben van, tehát nem kizárt az Ön által is említett 1.2500-ös lélektani határ érintés, vagy netalán a paritás, amiről már jónéhány helyen olvashattunk, vagyis az egy az egyben számolandó EURUSD árfolyam (1.000)"

#246739 Zabás Előzmény: #246738

Kíváncsi vagyok, hogy SNB mennyire tartja a szavát??

Én belevettem! :)

el is adtam :)))

Közel a stop!

#246247 Zabás Előzmény: #246237

nevetséges ami itt van! Shortolni azért nem merem, mert bármikor beleavatkozhatnak, longolni meg felesleges! :(((

€$

#246205 lilia Előzmény: #246191

stop nelkul hagyom, mert legrosszabb esteben is masnap mar nyerobe fordul......+pü.

EUR megmentése

#246193 Amatoregy

Hát eddig nem sokat tettek azon kívül, hogy hétvégn azt mondták, hogy húúúúú