azzal tisztában vagy, hogy tegnap 11%ot emelkedett a bux? ebből megint csodavárás lesz sztm
azzal tisztában vagy, hogy tegnap 11%ot emelkedett a bux? ebből megint csodavárás lesz sztm
sziasztok! most regisztráltam de már régóta olvaslak benneteket! hatalmas gondom van ugyanis nem tudom hová tűnt a számlámról majd 300 ezer ft . van 30k shortom és ennek elszámolásaként levont ennyit , csak azt nem értem ,hogy nem adtam el semmit! ezek szerint fizetni kell a hatiért amúgy is nem csak ha a kötés végre hajtatott?? kérlek valaki írjon ez ügyben mert cső ideg vagyok! kösz és bocs az offért
Én is szeretném hinni hogy ennyi volt a shortos szívatás,de úgy látom még húzni kell mind1ik blúúút...
Kissherceg,ezzel tisztában v.ok
de azért lessz szivatás mert usánka este szépen megfogja húzni fel a dolgokat,és a napközbeni esés duplán emelkedés lessz,és holnap meglessz ittis az örömködés.
tegnap hoztam rajta, most újra megnyílt, és most marad is kicsit, csak tegnap nem égett el annyi pénz...
az amcsik a deflációtól (is) rettegnek. egyes vélemények szerint eddig a bepumpált pénz ellensúlyozta azt.
hülye szokásaid vannak...
alapkamat (mnb, bubor) értéke arányosítva a hati hátralévő futamidejére.
:) Kínában nő már az infláció, ezt várnám amcsiktól is, meg Eu-tól, de itt úgy látszik feltalálták a pénzromlás nélküli mértéktelen pénznyomtatást. :D
Herceg: csak nem ez okozta. :D
így van. kb annyi, de idén köze nincs hozzá...
Én még mindig ezt a körömet futom. :-)
Talán segítség másoknak: PETI-ben Papirinfo ablakban az alaptermék infot lenyitod, ott folyamatosan számolják a kamattartalmat.
Már csak értelmezni tudni kell...
Mi a reális érték %-ban? Az alapkamat környéke? Ez ahogy fogynak a napok zárásig változik (mármint a reális érték) ?
:)) Én egész évben figyelni fogok követő stoppal:))
3)diszkont kincstárjegy vagy pénz lehet hati fedezete... kbc
kivételesen nem romboltam le a shortos álmokat záró ráadással...
Az első kettőre tudom a választ:
1). 35 000 Ft.
2). 10 Ft.
Lassan én is kipróbálom a hatizást. 3 kérdés: 1. mennyi is a költsége egy kontinak? 2. mennyi zsét jelent 1 pont elmozdulás? 3. mi a rák az a Petiben, h fedezet: DKJ? Thx
Nyugi Banyaiz, az ópiumháború sem véletlenűl ott robbant ki! :-)