Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#245877 Fekete Előzmény: #245863

sziasztok! most regisztráltam de már régóta olvaslak benneteket! hatalmas gondom van ugyanis nem tudom hová tűnt a számlámról majd 300 ezer ft . van 30k shortom és ennek elszámolásaként levont ennyit , csak azt nem értem ,hogy nem adtam el semmit! ezek szerint fizetni kell a hatiért amúgy is nem csak ha a kötés végre hajtatott?? kérlek valaki írjon ez ügyben mert cső ideg vagyok! kösz és bocs az offért

#245873 Waszeitung Előzmény: #245857

Én is szeretném hinni hogy ennyi volt a shortos szívatás,de úgy látom még húzni kell mind1ik blúúút...

Kissherceg,ezzel tisztáb…

#245872 lyonell

Kissherceg,ezzel tisztában v.ok

de azért lessz szivatás mert usánka este szépen megfogja húzni fel a dolgokat,és a napközbeni esés duplán emelkedés lessz,és holnap meglessz ittis az örömködés.

#245871 Ricsi Előzmény: #245863

tegnap hoztam rajta, most újra megnyílt, és most marad is kicsit, csak tegnap nem égett el annyi pénz...

#245869 izolta Előzmény: #245861

az amcsik a deflációtól (is) rettegnek. egyes vélemények szerint eddig a bepumpált pénz ellensúlyozta azt.

#245861 banyaiz Előzmény: #245844

:) Kínában nő már az infláció, ezt várnám amcsiktól is, meg Eu-tól, de itt úgy látszik feltalálták a pénzromlás nélküli mértéktelen pénznyomtatást. :D

Herceg: csak nem ez okozta. :D

kamattartalom

#245859 karakter

Én még mindig ezt a körömet futom. :-)

Talán segítség másoknak: PETI-ben Papirinfo ablakban az alaptermék infot lenyitod, ott folyamatosan számolják a kamattartalmat.

Már csak értelmezni tudni kell...

Mi a reális érték %-ban? Az alapkamat környéke? Ez ahogy fogynak a napok zárásig változik (mármint a reális érték) ?

nyitóban adtam, visszaál…

#245857 Ricsi

nyitóban adtam, visszaálltam shortra...

Lassan én is kipróbálom …

#245845 KawaBazsy

Lassan én is kipróbálom a hatizást. 3 kérdés: 1. mennyi is a költsége egy kontinak? 2. mennyi zsét jelent 1 pont elmozdulás? 3. mi a rák az a Petiben, h fedezet: DKJ? Thx

#245844 JP Előzmény: #245842

Nyugi Banyaiz, az ópiumháború sem véletlenűl ott robbant ki! :-)

#245842 banyaiz Előzmény: #245837

hűha rendeset tévedtem tegnap este, mai nyitót illetően. Méghogy 6850-es Otp, és 24600-os bux nyitó, Ázsiában úgy látszik józanabbul fogták fel a szitut. :D