Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#245824 Hathor Előzmény: #245819

jaj istenem.. OTPben még mindig 178K áll vételen.. hihetetlen

Marinéniéknek nem szóltak?

szerk: megérkezett a 102Ks ellenfél

#245819 Hathor Előzmény: #245808

Ez azt jelenti, hogy ezt a csapkodást ki kell hagyni. Nehezemre esik nem csinálni semmit. Nincs kedvem nagyon ezen a szinten itt hagyni a long kicsapásból itt hagyott veszteséget, mert nem tudom mikor fogok tudni visszalépni, de ha visszalépek ledarálhatom magam megint ebben a csapkodásban, azt nem engedhetem már meg. Talán meg kell várni egy irányt, akár két hét kivárással, ha még ki is hagyunk napi 5%os index mozgást is.

A nagy mozgás, csapkodás, talán trend véget jelezhet

szerintem ma ne nagyon s…

#245816 lyonell

szerintem ma ne nagyon shortoljatok,várjatok 2-3 napot :)

de ez csak saját meglátás.

#245813 kerikoma Előzmény: #245795

Sziasztok!

Ebbe a két napba nem volt energiám beírni, ugyanazt nem fogom mondani, amik itt elhangzottak, végig veletek voltam.

Annyit mondok mára is hogy Bikicsunáj!!

Jó kereskedést mindenkinek, ha egyáltalán van ilyen:)

nem agyrém,sajnos..Elköv…

#245812 lyonell

nem agyrém,sajnos..Elkövetketző pár napban ez várható szerintem amit iesz.

#245808 Waszeitung Előzmény: #245795

Komolyan mondom üldözési mániám van,azt merem feltételezni hogy azért kezdünk ilyen minuszosak a futik hogy napközben lehessen cibálni felfelé és mégiscsak long legyen....mert ugye azt senki sem gondolja hogy ezeken nem javítanak,ha így lesz akkor sikerül kiugrasztani a longost,utána pedig ha megyünk fel akkor majd felszedjük a shortosokat is.

Fentiek remélem csak az én agyrémeim,de az elmúlt két nap meleg volt...

#245795 Hathor Előzmény: #245789

Még egy gondolat. Az eurot akartuk megmenteni, de az szinte nem is emelkedett, csak reggel nyitóra, de 11től ment le egész nap, azóta is jön le.

Eurozona pácban.

Ázsiában 3%ra emelkedett az infláció, erre nem örömködik Ázsia.

Azt hiszem azon kedves fórumos társak akik este shortoltak záróban, megérdemlik ma a nyereséget.

#245789 Hathor Előzmény: #245419

Tegnap 16.00kor felraktam a chartot, hogy csati tetőnél vagyunk, onnan várom 23500ra.

Ázsia nem örömködött, és az egész tegnapi nap egy nagy nyitó körüli maxon ment mindenhol, mintha felakadtak volna a mutatók, indexek. Talán az érzékelhető, hogy a piacot meg akarták menteni a nagy bedőlés miatt, de a bedőlések elkerülhetetlenek. Nem lehet minden országot kisegíteni. Ha meg azt látják az országok, hogy bármi baj van, örömmel segít az ECB, akkor nem sokat tesznek annak érdekébe, hogy megszorítsák a költségvetést, lehet tovább nyulni a kasszákat.

Vigyázzatok a pozitokra! Yo kereskedést!

Chart: http://www.postimage.org/image.php?v=Tsgko1S

yóregg, szökik a rendsze…

#245778 _pda_

yóregg, szökik a rendszerből a levegő, v. csak konszolidálódunk?

futik potty, EURUSD potty