Shortok tegnapról maradtak, igaz akkor nagy mínuszban voltam
Shortok tegnapról maradtak, igaz akkor nagy mínuszban voltam
széép 500pont... kicsit volatilis csak...
kiba.. beteg a magyar piac sajnos...
jaj istenem.. OTPben még mindig 178K áll vételen.. hihetetlen
Marinéniéknek nem szóltak?
szerk: megérkezett a 102Ks ellenfél
Ez azt jelenti, hogy ezt a csapkodást ki kell hagyni. Nehezemre esik nem csinálni semmit. Nincs kedvem nagyon ezen a szinten itt hagyni a long kicsapásból itt hagyott veszteséget, mert nem tudom mikor fogok tudni visszalépni, de ha visszalépek ledarálhatom magam megint ebben a csapkodásban, azt nem engedhetem már meg. Talán meg kell várni egy irányt, akár két hét kivárással, ha még ki is hagyunk napi 5%os index mozgást is.
A nagy mozgás, csapkodás, talán trend véget jelezhet
szerintem ma ne nagyon shortoljatok,várjatok 2-3 napot :)
de ez csak saját meglátás.
Sziasztok!
Ebbe a két napba nem volt energiám beírni, ugyanazt nem fogom mondani, amik itt elhangzottak, végig veletek voltam.
Annyit mondok mára is hogy Bikicsunáj!!
Jó kereskedést mindenkinek, ha egyáltalán van ilyen:)
nem agyrém,sajnos..Elkövetketző pár napban ez várható szerintem amit iesz.
Komolyan mondom üldözési mániám van,azt merem feltételezni hogy azért kezdünk ilyen minuszosak a futik hogy napközben lehessen cibálni felfelé és mégiscsak long legyen....mert ugye azt senki sem gondolja hogy ezeken nem javítanak,ha így lesz akkor sikerül kiugrasztani a longost,utána pedig ha megyünk fel akkor majd felszedjük a shortosokat is.
Fentiek remélem csak az én agyrémeim,de az elmúlt két nap meleg volt...
Még egy gondolat. Az eurot akartuk megmenteni, de az szinte nem is emelkedett, csak reggel nyitóra, de 11től ment le egész nap, azóta is jön le.
Eurozona pácban.
Ázsiában 3%ra emelkedett az infláció, erre nem örömködik Ázsia.
Azt hiszem azon kedves fórumos társak akik este shortoltak záróban, megérdemlik ma a nyereséget.
Tegnap 16.00kor felraktam a chartot, hogy csati tetőnél vagyunk, onnan várom 23500ra.
Ázsia nem örömködött, és az egész tegnapi nap egy nagy nyitó körüli maxon ment mindenhol, mintha felakadtak volna a mutatók, indexek. Talán az érzékelhető, hogy a piacot meg akarták menteni a nagy bedőlés miatt, de a bedőlések elkerülhetetlenek. Nem lehet minden országot kisegíteni. Ha meg azt látják az országok, hogy bármi baj van, örömmel segít az ECB, akkor nem sokat tesznek annak érdekébe, hogy megszorítsák a költségvetést, lehet tovább nyulni a kasszákat.
Vigyázzatok a pozitokra! Yo kereskedést!