indik:
bux: 300
oti: 27
mtel: 60
Záró előtt vettem kicsivel 3 pakkot,- átlag olyan 24280 körülit,- rizikózom: most felkötik valamennyire és holnap felgappal folytatja.
Köszi.
Már be is állok a konyve visszavételre 22.000-re. Hogy én legyek az első holnap... :DD
Záróban beálltam én is 24300ról adni,24282 most.
még ráadtam egy picit...nem tettszik ez nekem.átverés gyanús...USA leereszt végére..és akkor nagy esés lehet nálunk...pici short
24.300 short. Reálom sincs. Ráérek. Előző pozit zártam 2 hónap után nyerőben ez is jó lesz 2 hónap múlva.
Tényleg mennyi a hati?
esélyes.
valahogy nem meggyőző innen már az emelkedés.. OTPsek ki lesznek tömve?
röviden összefoglalva véleményem: kettős hatás, egyrészt a válságnak egyszer vége lesz 2011- 2012-től már komoly fellendülést várnak sok helyen stb... Erre nyilván van egy vételi hatás amíg ez a hit él, pénz is van rá dögivel világban. A másik hatás pedig a realgazdaság, és cégek mostani helyzete ennél alacsonyabb árszinteket indokolna szerintem.
Ezért van ez az őrület a piacokon vsz, azért elmúlt pár nap még ehhez képest is túlzás.
Pedig egy igazi jóárasítás több szempontból előnyös lenne ha fentieket elfogadod és tovább gondolod mikor mit lenne érdemes lépni. :D
Persze tévedhetek is. Átlagnál jóval bonyolultabb gazdaság kilátásait kibogozni most.
úgy látom mára beleakadtunk az ellenállásunkba, mint usákok az 1160-ba
egyébként szépen mozgott ma hati, kár, hogy keveset stoppoltam. 23600felett volt a kitörés, visszatesztelte, azóta upupupupup :)
Na igen, csak lassan hangulat alapon megy minden. Valamibe nem ártana kapaszkodni és itt most hosszabb távra gondolok, de lassan 2 éve töretlen a jókedv. Így sokat nem lehet kezdeni az észérvekkel ha funda alapon lefelé látom/várom, de a nagypénz (ami véleményem szerint már függetlenül létezik a fundától) nem így "gondolja" hangulat alapon. Se ma, se holnap... ki tudja, ha ilyen adatok/csomagok mellett így gondolják akkor dupla csomagoknál, fele olyan makro számok mellett nem gondolhatják ugyanezt?
Tényleg kezdem azt gondolni, hogy ha nem tűnik el a világ fele egyik napról a másikra akkor az a piacokon NEM fog meglátszani. (Ha meg mégis eltűnik akkor megszavaznak nekik... őőő.. mondjuk 50000mrd EUR-t oszt' éledjenek újra! Done, mehet tovább a bika! :D)
Én is gondolkodom hogy adok itt,de sztem ezt holnap reggel még megreptetik és napközben fordulunk hogy ne legyen egyszerű,Oti vevők vajon meddig gyűlnek?
najó :D Gordon bácsi indított egy kis shortot..csak a rend kedvéért...nehogy mán' ezek a Hellásziak egy nap alatt megváltsák a világot :DD
24350 -en
Zabás, ez az Euró csak ereszkedik vissza... Ez ad azért némi reményt...
így van, de Én bent álltam csessze meg 23k felett.... mindegy esküszöm menjem 25k fölé és taslit osztok neki.:D