23333-on zártam a felét a shortoknak...ha ott fodítok akkor visszajött volna a nagyja...áááhhh!
23333-on zártam a felét a shortoknak...ha ott fodítok akkor visszajött volna a nagyja...áááhhh!
ha nyitóban fordítok izomból akkor én is, de a mai nap nagyon fájt igaz bőven 500 ponttal lentebb zártam :-(
mázlista haverom a pénteki 5 kontiával már több, mint 100K pluszban van!!!
Csak azért vette, ha esetleg pattanna akkor ki ne maradjon!
bátor, részemről kivárok amíg a lelkesedés kezd kifulladni, holnap még felre szavaznék most ebben a pillanatban, ez estig változhat. .D
Az esésben shortolásra is :D
hmm 70ponton múlt, hogy nem lettem longban, már ki is jöttem volna kb 0ra ma...
ezzel az avatarral nem lehetsz olyan ijedős... :)))
Emelkedésben shortoltok? Arra még mindig ráfaragtam...
úgy értettem..hogy pénteken zárás előtt ha realizáltál volna akkor nyerő lett volna..igy meg mára lement nullára...nullát realizáltál...nem ?
én is nyitogatnám már vissza azokat a shortokat..de elriaszt az az 524.000 vétel az OTP -ben...lehet holnap mindenáron meg akarják venni....ha megkapják ott kéne ráadni.
ki beszél nyereségről?? nullába jöttem fel végre és onnan a bukó.. szóval teljes tőkére vetítve mínusz.
10es szorzó gyorsan szív. elég hozzá 4% esés
kérdés mi a több a pénz vagy az eladó részvény. Ezeknek a csomagoknak meg inkább hangulati hatása van. A görögök hasonló szarban vannak x ideje, még egy csomó országgal együtt, most rájuk szálltak , gondolom azt akarták megállítani nehogy megint para legyen.
Na meg így lehet sok pénzt keresni ha mozog a piac, napi 0,1%-os változásokból nehéz.
én sem merek semmit sem csinálni ..P
huh..4 millió nyereség amit nyertél visszament nullára ? az már egy fél használt Ferrari :D
nem piskóta ez sem...
Reggel óta most jöttem vissza, - akkor hatitól megváltam-, nem is tudom: holnapra kéne még venni most du. a várható felgap miatt?
Nem kapok levegőt!
LEVEGŐT!!