Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#245428 sbbacsi Előzmény: #245396

Ez oké, csak én nem látom hol oldották meg a problémát.

500mrd. És? Meddig tart? Hány országnak elég?

Nem látom a folyamat hol fordul meg. Még a bitek szintjén sem látom, amelyik szinten a pénz "generálták"... a köv. csomag mikor jön és mennyi lesz?

És akkor a valós megoldáshoz reálszinten kéne látni valami fordulatot a hiányon, államadósságokon, munkanélküliségen és a mesterségesen, energia és nyersanyaghiányban pörgetett (már ha ezt annak lehet nevezni) gazdaságon.

A fentiekből én úgy látom a piacot (attitűd alapon a rózsaszín szemüvegükkel - a hosszútávú, funda alpú befektetői látásmóddal szemben), hogy itt értelmes esés soha nem lesz. Lesz majd egy kis pánikkal vegyített esegetés néha, amit utána 1.5 nap alatt duplán megvesznek mindig. Mellette pedig bika.

Majd a világ elpusztul az egyik nap. :D :D

Na aznap lesz csak rendes esés. Előtte marad a rózsaszín szemüveg, hisz pénz az még akkor is lesz. Mindig lesz. Addig meg probléma nincs. Minden hónap egyik napsütéses délutánján kettőkor úgy néz ki, mintha probléma lenne ez a sok munkanélküli, leálló gazdaság... de aztán negyed négytől már nincs probléma megint.

#245425 Hathor Előzmény: #245419

ahogy mondtam euro gyengül, forint is jön vissza, futik is jönnek le szerintem..

de nem merek már semmit csinálni erre az elmebeteg piaci rángatásra

#245420 banyaiz Előzmény: #245405

Amennyit elmúlt 3 hónapban mozgott azt megcsinálta le, fel 2 nap alatt. Bazz részvét akik rossz irányban ebbe belenyúltak nagy csomaggal.

#245413 kelvin Előzmény: #245407

nem kicsit, bár nekem nincs shortom sőt 1k longom lett de lófsz

bukta tetemes :-S

#245405 Hibaz Előzmény: #245391

jo-jo effektus...21500-24500..:)))))) kész vagyok,pedig csak 5k shortom van....

#245396 banyaiz Előzmény: #245364

mondasz vmit.

Azért ha nem hozzák össze gyorsan ezt az Eu-s csomagot akkor alakult volna para. Ki sem néztem EU-ból ilyen gyorsan tudnak lépni. úgy látszik 2008 jó lecke volt.

#245388 rbbj11 Előzmény: #245371

nem borult semmi, az égvilágon semmi. Előző héten is megmentették a görögöket, már 100adjára. És ezt mindki tudta, h. igy lesz. Az lett volna egyedül ujdonság, ha előző héten csődöt jelentenek, de nem tették, szoval semmilyen rossz hír nem volt gör. részről.

gl

#245387 Waszeitung

Azért ilyen forgalommal ilyen magasra jutni,vki már megen tud vmit,ennyi kisbüfi nincsen,hati 2300 pontot ment idáig...mi lesz ezen a héten még?

Oti vevők vajon holnap is kapni akarnak?