volt már rá példa, de ahogy beírtam vissza is adták. :D
Már azt viziónáltam mint 2008-ban, mikor kb 1 millió állt vételen felső limiten. :D Igaz hosszú még a nap.
volt már rá példa, de ahogy beírtam vissza is adták. :D
Már azt viziónáltam mint 2008-ban, mikor kb 1 millió állt vételen felső limiten. :D Igaz hosszú még a nap.
Mondjuk, ha lettem volna 3 óra után, akkor visszanyitottam volna a shortot, és záróban dobtam volna. De az is biztos, hogy nem mertem volna longba fordulni. :)
a sávszélesítés szerintem ki van zárva, mert nem jelentett semmit be az OTI.
Ha egy egyszerű hangulatváltásra eltörlik, akkor minek van???
Arra én is kíváncsi lennék és hogy mi alapján döntött így :D
úgy látom, kicsit korán készítettem az első képernyőmentést, a lelkesedés töretlen :))
Volt valaki aki péntek délutánig shortolt, és záróban fordult longba?
van még tavaly őszim is :)
akkor voltunk elliott 3on.. :(
a mai napra még egy Otp sávszélesítést sem tartok kizártnak, vagy azt, hogy feltapad limitre és ott áll zárásig.
Hát ez nem semmi!
23 649-nél én is belongozódtam megint, de a zabszem effektus az megvan.
Én pedig arra hogy ilyen emelkedés után ki vesz még itt vmit....közben dow futures +4%,SP 5% brrr....
1700 pontos hati emelkedés után vettem volna már 300 pont nyerőben lennék.
811-nél adtam én rá, de már kistoppolódtam! :(
Felfele sosincs akadály! ez a röhej!
Igen,én is szeretek régi chartokat belinkelni..:)) de miért nem ezek szerint kereskedünk ??
Akkor most ebből mi következik,merre tovább ???
A Hati szerintem már az Otp kiakasztást,és holnapi réssel fel-t árazza.....
825-nél mini shortom nem a legszuperebb lett..(
Én már akkor is boldog lennék ha ezt a mai 2000 pontos hati emelkedést amihez hasonlót még nem láttam azzal a mennyiségel longolom mint amekkorával shortoltam .......10% felett a bux,egyetlen nap alatt,brutális!
Kész csoda hogy minimális nyerővel megúsztam,pedig jó helyről voltak azok a shortok :(
Megtaláltam a januári elliott hullám elméletemet, ha csak ezt követtem volna, boldog ember lennék :)
ha ma amcsiban felfelé nyomnak félre akkor igen. :D
Őrült egy kereskedés lesz ott is, most néztem megállapodás részleteit, rendesen kinyitották a pénzcsapokat megint.
én is csináltam egy pont ilyen elliottott is reggel :)
21800-22400 ???? belefér...)) a főnök is örüljön....
http://kepfeltoltes.hu/view/100510/BUX101210_0510_www.kepfeltoltes.hu_.jpg