Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#245072 BudFox Előzmény: #245067

akkor lenegyedeled a pénzedet :D Herceg sokszor eltalálja a jó irányt.. csak most nincsen formában...én sem :D meg még sokan.

#245068 BudFox Előzmény: #245042

akkor lenegyedeled a pénzedet :D Herceg sokszor eltalálja a jó irányt., többször mint én... csak most nincsen formában...én sem :D meg még sokan.

#245065 Waszeitung Előzmény: #245034

Jó párszor meg lettek égetve a shortos kezek,ez is elég szépre sikeredett,egy héten belül szénné lett szívatva shortos longos,úgyhogy kíváncsian várom a fejleményeket,usákiában ez az emelkedés egy visszatesztnek belefér,de ezek után már tippelni sem mer az ember :D

#245061 Kissherceg Előzmény: #245056

detto, de így is csak letörési árfolyamokat teszteljük vissza, kivéve a molt :) innen réssel tovább fel, no az szopó.:)) sziget forduló van buxban, ami szopó... :) nem zártma shortot, ez a legnagyobb szopó. Zártam volna 22500nál tartanánk:D

#245056 banyaiz Előzmény: #245042

Ezzel a feltépéssel a számomra nagyon zavaros lett a kép megint.

Azon gondolkoztam tegnap este még kis örömködés fel aztán meglátjuk mennyi erő van benne. Ekkorára egész hétre sem gondoltam nem fél napra. :D

Amcsikat kell majd figyelni mennyire tudják megvenni múlt heti zakójukat.

én azt látom, dax óráson…

#245055 Ricsi

én azt látom, dax óráson még csökkenőben van, messze a teteje a csatinak

nálam az értékek: 6 340, 6200, most pedig kb 6070 a teteje. Rossz a felbontásom, lehet, kicsit mások a számok.

#245043 kelvin Előzmény: #245034

Én adtam otira 720-on, meg zártam a shortjaimat reggel, ennyi volt a mai napom.

Hati forgalma szép

#245042 Kissherceg Előzmény: #245037

szerencsére nem maxra mentem shortban, mert iszonyat likvidálást kapot, pedig nagyon jó volt a bekerem... ilyenek viszont kalkulálhatatlanok...

#245037 banyaiz Előzmény: #245034

hát tőkeáttéttel napon túlra finoman szólva életveszély 1000 pontos rések mellett.

#245034 Kissherceg Előzmény: #245030

pont azért van, mert tisztítani akarják a piacot, senki se merjen ráadni. hati minimálisan követi emelkedést. Már bánom, hogy nem volt mákom reggel, de ami késik, nem múlik. Ma tuti semmit nem csinálok, ha visszaesik akkor se... Inkább holnap.

#245030 banyaiz Előzmény: #245024

:) az ok, csak ha vki ennyi papírral kereskedik, akkor gondolom van vmi hosszabb elképzelése is, nem csak napi hangulat, de sc nagy úr. Ekkora shortos szívatást rég láttam.

#245023 BudFox Előzmény: #245007

asszem mégiscsak várok...majd akkor fogok ráadni ha hati beindul megint zuhanni

Re: hl

#245021 Kezdő Előzmény: #245008

Ebben egyetértünk, azt gondoltam pénteken, hogy valamennyit még kockáztathatok a nyerőből, így gyakorlatilag megint mínuszban vagyok.

Na mindegy, ezt is meg kellett tanulni, most jól megjegyeztem, az biztos.

Re: hl

#245020 Hibaz Előzmény: #244991

igen,short felől nézve ezt rajzoltam magamnak.....

Akkora most a felbolydulás,hogy kiszámíthatalan a pszichés reagálás...

Most akkor megtört az emelkedő trend???? sokan kérdezgetik maguktól..:))

Nem hiszem,hogy ez az időszak tradereknek való.....viszont most lehet sokat keresni/veszíteni...

otp mindjárt limit, scre…

#245018 _pda_

otp mindjárt limit, screenshotokat készíteni :)

#245013 banyaiz Előzmény: #245000

bennem csak az merül fel, elnézve elmúlt napokat, hogy kik azok a Kamikazék akik egyik nap (pénteken) százezerszámra adnak rá Otira 6 k alatt. ma pedig százezerszámra veszik 6600 felett. Azért megkérdezném milyen megfontolások alapján dolgoznak. :D