Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#244877 rbbj11 Előzmény: #244872

én majdnem nullán voltam ma nyitóban, és most nyíltak ujra a shortok. Szal igen, már megnyiltak.

#244874 banyaiz Előzmény: #244872

jó ég, most kapcsoltam be a gépet, pff mi van itt. :D

shortos kivégzés is megvolt.

OFF: pénteken néztem egy Ft long certit, közel kiütéshez nem mertem zárás előtt belevenni. Most éppen dupla annyit ér mint akkor uhhhh. :D

#244873 BudFox Előzmény: #244866

nézzük a jó oldalát..magasabbról tudunk megint shortolni...

csak az a baj hogy pénteken nem realizáltam..meg még elég sokan.

#244872 Ricsi Előzmény: #244866

már megnyitottad? Vagy tettél be stop-ot mondjuk 23 300-ra, ha azt eléri, akkor short. Én ezt tenném:)

#244866 rbbj11 Előzmény: #244847

hát, én örülök, nem gondoltam, h. kapok esélyt 23.000 felett shortot nyitni :)))

hati betöltötte az órás …

#244864 Joello

hati betöltötte az órás charton 23500 körül lévő rést

Felette 2400 alatt már megint ellenállás

Tényleg nem tudtak mást …

#244863 Joello

Tényleg nem tudtak mást csinálni, mint nagyon megnyugtatni a piacot. Kérdés, hogy ez mennyire hiteles, és mi lesz, ha jönnek a pénzükért szép sorba az országok.

Technikai alapon ettől még nem jön vissza az emelkedő trend. Azért nem lennék szomorú, ha BUX 23000 alatt zárna végül.

nem egggynapos örülés le…

#244862 lyonell

nem egggynapos örülés lesz ez,szerintem új csúcs már biztos nem,de közeli állapotokig eljutunk :)

onnan lessz jó megint shortolni :)

#244855 big-ebuy Előzmény: #244850

ta szt holnapig..ma ugye usa megörül ....reggel már ta eladást ad kint...buxmeg külön világ:)

itt max 2héten belül,dől…

#244850 lyonell

itt max 2héten belül,dől az egész a francba befele,onnan szerintem eggy jó másfél évre el lehet temetni az egész tőzsdét :)

lessz itt short ezerrel,meg minden finomság:)

#244849 Waszeitung Előzmény: #244841

Múlt heti nyerőt visszaadtam ma én is piacnak,nem gondolta senki hogy ilyen nagy örömöt okoznak nekünk hétvégén,1200 pontos rés meg csak ezen a szemétdombon lehet....

Ámerikát ma jól megránták,utána kíváncsi leszek hogy mit bírnak még varázsolni,sztem is csak pár napos boldogságos lesz,húzzák csak szépen felfelé addig :D

#244847 Ricsi Előzmény: #244845

Szerintem ez egy szép, mesterien véghezvitt tömés, de nem tudom, meddig tart.

Elvitték lefelé, és látták, nincs vevő, nincs pénz. Most kreálnak vevőket.

Kíváncsi leszek az amcsi…

#244845 Benjoe

Kíváncsi leszek az amcsi nyitásra. Megőrülnek, és még feljebb nyomják?

#244844 Ricsi Előzmény: #244841

Pontosan, így kell kereskedni.

Már elmondtam, amit én csinálok, messze nem a legoptimálisabb, de messze a legbiztonságosabb.

Meg Csoki ugyanezt teszi

nah,shortokból péntek re…

#244843 lyonell

nah,shortokból péntek reggel kiszálltam.

megtettem mára a téteket,maximum két napig tartom őket,nagyon max 3.

Bux1012 long,arany short,olaj long,dax long,.

Nem kicsit bennem a para :)

Jah, és emellett továbbr…

#244840 Ricsi

Jah, és emellett továbbra is lefelé várom, mert ezek a hírek 1-2 napra változtatnak, USA nem európa miatt esett be, ázsia sem európa miatt esik már vagy 2 hete, tehát nem vagyok ideges a shortjaim miatt, de a realizálások miatt nem nagyon fáj tartani most.

Ma is hoztam rajta 200 pontot, mert amikor vettem, 0 pozim lett, 200 ponttal feljebb meg újra megnyitottam. Nekem jó így.

Most újra 0 pozi 480-ról, ha megy fel, 700 körül megint nyitom.

#244837 Ricsi Előzmény: #244831

persze, mondom, nekem is van beragadt shortom, de azért nem fáj annyira, mert sokat realizáltam lefelé nyerőt.