totál idiótaság van...
én várok...várom a következő jó short beszállót.
totál idiótaság van...
én várok...várom a következő jó short beszállót.
Ezt is fel lehet tenni a crazy days-be az oldalra :-D
Kész komolyan nem térek magamhoz
Igazad van, kivéve az ilyen extrém napokat...22k zárt, vasárnap 22500-as profitvédő stoppot terveztem, ami nem lett volna rossz...de az van ami történik, és amire senki sem számíthatott.
ta alapja volt ,..pénteken mondtam, mik ma 200is megfogta snp pl dailyn....vix index 81..minden túladott volt rsi ,hastic,macd vételt adott..kicsit túlborították esést ....bár én se tudom innen merre 1155 snp vártam visszatesztre ott dől el merre kilő vagy kuka
Főnök, én pozíciókról beszélek.
Elindult lefelé, mindenki csak bővített, bővített.
Én adok mondjuk 24K-n, adok 23,5K-n, és ha 23,3, tehát a második már nyerő, akkor az elsőt lezárom. Van rajta 700 pont, és nem vagyok kifeszítve.
Ahogy olvasom, itt sokan nem realizálnak nyerőket.
Azért a péntek esti futik 2%on voltak zárásunkkor, mi -6%körül, én azt nem értettem..
de tényleg minden irányban csodás.
A 100leggazdagabbak közül CSányi bácsi ebben a gyönyörű OTP tizedelésben, illetve utána hatszorozásban úgy megbukott, hogy Ő lett a második leggazdagabb ember az országban :)
Tegnap délután írtam (chartomon szemléltetve)hogy 23.500-24000k közé várom B. pontként. Nem gondoltam, hogy egy reggeli nyitóval megcsinálja.
most az a kérdés, hogy megyünk 20Kra C pontra :)
felfelé nem volt túlfeszített? :)
felkészülni nem lehet, nem mondom, de túlfeszítettétek.
otp-ben engem is átugrott, ott szép vesztő a short, de pl molban még épp nyerőben tudtam zárni, hatiban sem, de most hoztam rajta 200 pontot. Kis pakkok vannak, ami hozza az elvárt nyerőt, én azt zárom.
Az is közröhej hogy +3% futikra csodabuxunk +9% ban van...
sőt nem is volt, talán augusztusban. Előtte csak lefele. Annyira boldog vagyok, hogy az összes ilyenben sikerül ellentétes pozival benne lenni....
Én is, hatalmas szívatás ez ma, 250-en is bennmaradt még, az is teljesült utólag visszanézve
szerk: beálltam visszavenni 23k alá (nincs TA alapja, ahogy semminek mostanság)
5-600pont rés még ok, de 1200 elég régen volt... pszihopaták esküszöm.
short zárva...ezt nem hiszem el....:-((
most elúszott a pénteki nyerő...
1000? Annak még örülni lehetett volna...
Beszarás ez az egész.
Az józan észre vall, ha egyik nap úgy tűnik vége a világnak, másnap meg úgy, hogy itt a kánaán és mégsincs semmi baj. A legkisebb sem.
Komolyan... nem tűnik fel, hogy a pénz egyre kevésbé számít? Ma 500mrd... holnap? Hármincezer? Hármoszázezer... mittudomén? :) Komolytalan az egész.
1600 pont ebből 1200 nyitóban...erre nem lehet felkészülni egyik irányban sem...
Zártam mindent, össze múltheti nyerőmnek annyi. Hát erre nem gondoltam
Én mondtam pénteken, nagyon kifeszítitek magatokat.
Én ugyan mindig sírtam, hogy alig van shortom, de most ez is épp elég nekem...
OFF!
De a BUX-ra is kihatással lesz:
Tegnap éjjel a Natonal geo-n volt szó az Izlandi vulkánkitörésről. Ez a vulkán mindig a szomszédos K betűvel kezdődő vulkánt előszele szokott lenni, ami 10X nagyobb kitörés szokott produkálni 250 évente és már 230-éve nem tört ki! Ha kitör az egész világ légi közlekedését fogja befolyásolni, sőt az időjárást is!
Plusz volt szó a Vezúvról is ami szintén pár éven belül kitörhet ugyanis a földön elmúlt években nagyon megszaporodtak a vulkán kitörések és a Vezúv is elkezdett pöfékelni!
ON
Ha ez bekövetkezik 10K BUX garantált :)