Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#244211 Pityke35 Előzmény: #244209

Rendben! :)

Valszeg szervezek egy motorostalálkozót a Fonyódi nyaralónkban. Dátum még nincs, majd feldobom a motorosok topikba az ötletet. De jöhetsz külön is! :)

gl

#244208 Waszeitung

Nem sikerült zárni egy kontit sem,viszem tovább mindet,kezd olyan 2008 szeptemberi hangulat lenni,jóféle szakadásokkal,20-21,5közti bux sávba elég nagy svunggal érkeztünk meg :D

#244205 akpo7 Előzmény: #244181

Mai osszegzes, hatha vki tanul belole. Azt hittem, ilyen hulyeseget jomagam mar nem fogok elkovetni, de sikerult:

Koran zartam hati shortot (Celaram 22,200 volt, de feljebb mentem. Majd egyszer biztos rajovok, mi a f*szert kellett mindezt egy USA megrantas miatt, mikor eleve egesz nap csapkodas volt.) es OTI shortot is.

De hogy meg szarabb legyen elkezdtem a celarnal hatit venni, amit realizaltam bukoban stoppal. Ha megis fordul, biztos szet fog vagni az ideg! Ha nem, akkor maradt meg par konti short, majd az hoz. De boviteni pozit ugye megint bonyolult lesz. Hogy mekkora egy gyokszi alladek vagyok! Franko pozit igy kell szetk*rni.

#244202 _pda_ Előzmény: #244197

az első pozi nyitására gondoltam

azért baromi lelki teher a bukót nézegetni nap mint nap, 500-as gappekkel fűszerezve

#244200 Alex74 Előzmény: #244194

Te is bátor, én 23500 körül eldobáltam. Nem számolom ki mi lett volna, ha az összeset tartom :o)

#244197 Csokigyáros Előzmény: #244192

az a baj, hogy óvatos voltam....

26k-n duplázni akartam, de csak hígítottam... (ezt előre közöltem)

látod hova vezet, ha óvatosabb vagyok, mint az eredeti elképzelésem....

persze nem panaszkodom... minden döntésemet magam hozom... én is viselem következményeit...

#244195 BudFox Előzmény: #244184

Akkor ma egy Harley -ra való összejött nem de ? :D

én is mondjuk rekordot döntöttem ezen a napon, pedig nem is voltam full shortban...volt még szabad fedezet....meg a héten...csak igy tovább...

folytatni kell

#244194 Pityke35 Előzmény: #244184

Grat! Szuper! Ha zárnék, nekem is kb annyi lenne rajta, de inkább a hétfői stop mellett döntöttem, hátha ütik még egy kicsit (persze felkori is lehet)

#244190 Rowan Előzmény: #244184

felét lezártam, a többit viszem.

el sem hiszem, márc. elején vett shortokat zártam