Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#243489 Kezdő Előzmény: #243479

Ezek után csak az a kérdés, hogy a "meséből" mit hisz el a nép. Ez szerintem a futures-ök reggeli értékei alapján fog kiderülni...

Azért a dow lement még 7…

#243486 Ricsi

Azért a dow lement még 70 pontot after market...

#243481 kerikoma Előzmény: #243473

Shortom van hál isten, de reggel azonnal beállítom nyitóba visszavenni... nem pöcsölök, szerintem holnap nagy cumi lesz, ezek után tuti... Usákia mindent megmagyaráz és holnap délután szvsz minden zöld lesz.......... ha nem az sem érdekel... itt már keményen szivatják a kicsi büffencseket....

Mult heti nyerőmet szénné égettem és lassan kezdek kiégni... semmi alapja nincs a kereskedésnek... veszek egy játékgépet magamnak és elhülyülök vele... ennyit a mai napról... csapkodás..... indikátor össze vissza jelez.. hát hiányzik ez....

Nekem ne mondja senki, hogy TA meg funda meg minden..... cumi és kész..

#243479 Waszeitung Előzmény: #243469

Ha arra nem is,de tegnap említetted hogy rés nélkül esünk már napok óta....

Ricsi ha emberi hiba lett volna akkor havi szinten lennének elütések,nem hinném hogy ilyen szinte ne kérjen megerősítést a rendszer és ne legyen biztosítva ilyen bakik ellen,mese mese....

#243478 NightLord Előzmény: #243477

gondolom kisebb felpattanásra játszik a további esés előtt, ami miatt nem akarja zárni a meglévő shortokat.

#243477 Hathor Előzmény: #243468

nem arról van szó, ne érts félre csak megkérdeztem, hogy megértsem.

Mert ha én OTPben már esetleges emelkedésre számítok és ezért nyitok egy longot, akkor nem tudom mire tartanám hati shortot, mivel az OTPre megy.

Kíváncsi voltam mi az oka, most így értem.

Köszi

gondolkoztam a dolgon...…

#243476 Ricsi

gondolkoztam a dolgon...

1). Mutassák meg azt, aki a milliós megbízást adta, arra is kíváncsi lennék.

2). Aki ért a programozáshoz, az tudja, a számok integer, a betűk meg character típusú változó. Ha egy számot akarok bekérni, nem variálok, üsse be a felhasználó.

3). A számítógép nem ember, nem tudja, ki mire gondol. Ha én ilyen programot írnék, biztosan nem kezelném le a "B" betűt. Minek? Ki akar ennyit egyszerre adni-venni. Ha pedig nincs lekezelve, akkor hiába ütöd be, nem történik semmi.

4). De ha be is engedném, biztosan lenne még 1 választómező, ahol megerősíttetném, hogy biztos ennyi sokat akarsz adni-venni?

Ennél még az a magyarázat is jobb lett volna, hogy a telefonba értette félre a million-t billion-ra.

#243473 Hathor Előzmény: #243467

Mid van?

megnyitottam amibrokeremet.

Ezt látom benne.

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts52Ph0

Magyar kép szerint 23500 előző elliott teteje, mint támasz. Illetve utolsó elliott 50-os fiboja 530körül nálam. Azt letörte záróban. Felrajzoltam egy trendcsatornát lefele, amiben vélhetően egy elliott futott le. 23500ról pattanhatott volna 1150es Spvel együtt holnapra, de beborult az ég megint.

Holnap elliott 4re mehetett volna..

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts52Ph0

#243469 Hibaz Előzmény: #243466

A tegnapi napos chartomra gondolsz ??? igen,ott berajzoltam ebbe a zónában..:))

#243468 Hibaz Előzmény: #243462

1000 ft otp esés után nem lehet egy felpattanásra játszani ????

Esésben lehet néhány nap oldalazás is....

Te gondoltad,hogy ekkora esés lesz odaát ???

400 db otp van másik számlán,25 konti short mellett.....

#243467 kerikoma Előzmény: #243459

Hát ideértem, de szóhoz sem jutok... Elütés? Hatalmas pénzek.... Oti délutántól nyugattól függetlenül esett.... véletlen? Nem értem... basszus..... mi lesz még ebbe a világba... brókerok hibáztak? kegyetlen..... reggelre helyre rakják és ismét szopunk.... no komment....

#243462 Hathor Előzmény: #243457

Ezeket a fedezeteket én sem nagyon értem.

Minek fedezni a shortot? Vagy minek nyitni, ha fedezni kell??

A short most nyerőnek látszik, látszott, arra minek long fedezet?

Ez ilyen egyhelyben topogásnak tűnik nekem.

#243458 Hathor Előzmény: #243454

na itt én is minden számot elírtam.. tényleg vigyázni kell az ezresekkel, gyorsan lepörgött.. föleg a KT miatt a Bux és hati között is ugrál az ezres :)

na megnézek egy saját chartot én is

#243457 Hibaz Előzmény: #243453

legalább ennyi szerencsém legyen,hogy nem zárult shortom egy része,ha már otp fedezetem van 6330-ról...:((

Ha holnap rés nyílik,az valszeg az emelkedő csatorna megtörését jelentené,réssel !!!!

#243454 Hathor Előzmény: #243449

Várnék én szívesen, de aztán megint a fordulat jut megint

Azért köszi, probálok hallgatni tanácsotokra már, ha eddig nem tettem :)

Elviekben év végéig ráérek visszahozni, de vissza kell!

Azért nyitóba sem volt semmi, hogy megvették 23900as buxot 650es KTval.

Mondtad is, hogy az év második legnagyobb forgalmú gyertyájával rántották vissza.. el is ment 24900fölé hati.. kegyetlen volt az is..

erre napi minimumra kötik buxot ..