Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#243449 Kissherceg Előzmény: #243443

azért ott annyiszor stoppoltak ki, hogy valag lé elment... sztm ne legyél mohó és várjál... Én mondjuk ráadok valszeg

#243448 Hathor Előzmény: #243445

Hogy lehet millió helyett billiót eladni? ahhoz elég nagy fedezetnek kell lennie, valamilyen formában. nem?

Véletlen elütés.. soros pincsikutya ehhez képest..

automaták meg jól működtek egyszerre megint.. egy ilyen gép kell nekünk is.. követi az összes indexet.

#243446 Waszeitung Előzmény: #243443

Otit egész héten adták,ilyen usára épeszű ember sztem nem áll alá,bár az elejét meg szokták venni hatinak Otinak,de holnap sztem ez érdeklődés hiányában elmarad...

Jóhogy emberi hibára hivatkoznak,az nem mondhatják hogy hahó visszajött a maci,tessék shortolni mostmár!

#243443 Hathor Előzmény: #243429

Holnap jelenlegi állás szerint adnál még rá?

persze megnézzük a nyitást és döntünk. Jó lenne, ha minden alap elkezdene kitárazni, mert akkor szép nap lenne és mi is beszállhatnánk, 200at rá kéne nyitnom valamikor lefele, nagyon szigorú stoppal

azért ti 25K óta nem vagytok rosszak lefele :)

#243413 BudFox Előzmény: #243399

MOL -t tuti beverik... 5 % sanszos..

OTP meg megy 6100 alá.

Richter ? Telekom ?

a 2008 -as nagy krach utáni napon volt egy 1500 pontos hati esés ha jól tudom ? persze ha kimagyarázzák akkor picit tompulni fog az esés.

#243397 Waszeitung Előzmény: #243387

Tudom nem vigasztal,de a cipő nálam is hasonló.....

Erre holnap hatiban illene egy 23e körüli nyitó,és összességben egy ezerpontos zakó,de ez mutyiland,két bolond blueval kiegészítve,szval ezek inkább csak remények.

#243374 BudFox Előzmény: #243364

Ausztriában leszek délelőtt...Herceggel , meg a brókeremmel tartom majd a kacsolatot...bróker rendes..rányit, vagy zár ahol akarom..telefonon intézem