Ezért vagyok napok óta pipa mert egy felfelé korit már nem bírtam volna finanszírozni,mi meg itt hősködtünk most megkaptuk,holnap itt kivégzések lesz,ilyen szintű zakóval vissza kell hogy térjen a vérmedve,de ez akkor is kőkemény volt....
Ezért vagyok napok óta pipa mert egy felfelé korit már nem bírtam volna finanszírozni,mi meg itt hősködtünk most megkaptuk,holnap itt kivégzések lesz,ilyen szintű zakóval vissza kell hogy térjen a vérmedve,de ez akkor is kőkemény volt....
NYITÁS 22565
kár hogy csak 2/3 short pakkom van...mert a nagy megrántásban kistoppolták 4 órakor...pfffff
Ti rá mertek adni nyitóban ?
Herceg - hívlak reggel. :D
Szerintem meg nem lesz pánik, mert...
sok-sok papírt akarnak még eladni, ha nagyon lent nyit, ki veszi meg? Ha nem nagyon engedik, akkor lesz vevő tán, és annak lehet önteni. Én ezt tenném, ha tele lennék olyan otp-vel, ami nem ér 3K-t, és most 6K felett van.
Már hiányoltalak. Holnap azért csak megnézed a klasszikust nem?
Ki kell számolni hol nyithatunk holnap..:
SP -32.24 %
mikor bezártunk akkor voltak -0.36 % on ha jól emlékszem..
tehát 3 % esés, plusz 200 pont a magas KT miatt :
22565 -ön nyithatunk kb. plusz a reggeli SP ahogy áll azt hozzá kell venni !!!!
BRUTÁLIS .
Wáááá !!!
Nézzétek a CNN -t
MEkkora má' a pánik !!!
ordítoznak a háttérben a brókerek, hírek a címlapon..most rátesznek egy lapáttal az esésre remélem...eljött a shortosok ideje.
nekem fele annyi shortom sincs... :(
22220
Az nekem is elégtétel lenne,most több shortom van mint akkor longom volt és az nagyon fájt :(
Vmi 4-500 ponttal nyitottunk és utána ment a húzás 800pont körüli emelkedés rémlik összességéban...
Holnapi esti zárótippet vki buxban ?
én is, bár tudnám miért ütötték be ennyire, de egyenlőre semmi
1 kontim van, sávosan raktam be 24.200-ig. csak 699-en teljesültem
a tegnapi baromságomnak köszönhetően 1k long pluszban vagyok, persze napközben nem nyitottam újra a shortot, mert spúr voltam és vártam a 24k környékét
lassan én is elérem a 2 évvel ezelötti mélypontot a számlámon
mondjuk 20k veszteség legyen a legnagyobb gond holnap
Az attól függ, hogy mekkora lesz a pánik és amcsik tovább esnek e reggel
Sztem esélyes
22xxx. 540es ktval meg kaphatják a méyltorkost
Sajnos kisbüfik szívnak, nem a tetves árfolyam manipulátorok, bár azok is... MOL vevőre rohadjon rá a pakkja.. Holnap kényszer likvidálások lesznek.
Nesze neked bika piac...