Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Csak semmi izgulás:)) R…

#245933 Bakiba

Csak semmi izgulás:))

Régi pakk zárva hajnalban, új 276,12-ről:))

Cél a ....., de hisz tudjátok a többit:))

Re: nincs cím

#243252 Balázs István Előzmény: #243113

Ha nem nyugszanak meg a kedélyek, naponta itt lesznek nálunk is. Jutnánk már el addig, hogy ne egymással vetélkedjünk a nyugat kegyeiért, hanem működjünk együtt, az több mint fél siker lenne...

#243158 akpo7 Előzmény: #243145

Nem mondtam, h. volt mas valasztasa, csak arra utaltam, h. ezt nem lesz konnyu mindenkivel lenyeletni. A munkanelkulitol elvenni pedig, hat emmar tenyleg veszhelyzet. V. csak van hozza pofa?

#243145 JP Előzmény: #243141

adót emelni értelmetlen lett volna, mert sokan feketére váltanak. Így meg a kasszából kifolyó pénzt zabolázza meg. Most elvonjon, vagy többet fizettessen? A mennyben mindenkép ott lesz.

#243141 akpo7 Előzmény: #243124

O is amennybe fog menni... Lassan fel EU az utcan lesz. Franko.

HUFot meg kinyirjak kozben.

#243124 NightLord Előzmény: #243113

"Június elsejétől 25 százalékkal csökkennek a közalkalmazotti bérek és 15 százalékkal kevesebb lesz a munkanélküli segély, illetve a nyugdíj is - jelentette ki Traian Basescu román államfő csütörtökön."

Azért ez szép.

#243113 JP Előzmény: #243103

Hozzátok nem jön mostanság IMF kűldöttség? Nálunk néhány órára megnyugodott a ron, tőlük.

Régiós sorstársak vagyunk, ez van.

Sumer harcos, a középső és a mutatóújját nézd. Elég barnás. Köhög is. Kezdő még, de már annál több is.

#243103 Balázs István Előzmény: #243078

Bizony ez már komoly. De talán van rá némi remény, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Verbálisan is megy a próbálkozás...

EUR/HUF devizakereszt te…

#242357 Zabás

EUR/HUF devizakereszt technikai elemzése

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/05/EURHUF3.png

Jelenleg 278,70 az árfolyam, tehát már az ellenállási szint felett tartózkodik, de bízhatunk benne, hogy csak felszúrás lesz, mint novemberben, és decemberben is láthattunk ilyet. Az optimista verzió ellen szól, hogy nem valószínű a hirtelen megnyugvás a görög, portugál helyzettel kapcsolatban.

Támasz: 269,02-269,30 (MA 200, korábbi fej-vállak nyakvonala) | Ellenállás: 278 (sávtető)

USD/HUF devizakereszt technikai elemzése

Itt 216,13 az árfolyam, már tegnap is túllépte a kék célárat, illetve kitört az emelkedő trendcsatornából is. A tegnap felsorolt okok miatt már nem longolnánk, de úgy fest, a hangulat viheti tovább.

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/05/USDHUF1.png

Támasz: 215 | Ellenállás: 220

#242274 Suby66 Előzmény: #242191

ma döntöttem...hogy maxiáruló leszek...és a maradék kp jurómért aranyat rendeltem, no huf vétel juróért holnap...

elég hazafias az EURHUF short hati (ezért is te vagy az oka, hogy beszálltam, mert felpixáltál, hogy lexarom az anyaföldet :D)

#242256 Euroman Előzmény: #242242

miért, mi lesz Portugáliában? erről nem olvastam.

nekem mondjuk már mindegy, 10 % van még meg. azt vagy megtartom, vagy holnap eladom, ha lesz rá vevő. Én itt nem szállok be, mert cashben 1-2 ft elmozdulást nagyon nehéz realizálni, ahhoz nagy szerencse kell, meg komolyabb összeget is nehéz rövid idő alatt összevenni. rbbj-nek "ígértem", hogy csak 260 alatt veszek, az meg most távol került.

#242242 Suby66 Előzmény: #242232

hááát a mai elég nem jól sikerült pattancs...

holnapmondjuk portugália

hétfőre majd az angolok

kivárom a EURHUF 281.5öt - onnan

#242232 Euroman Előzmény: #242212

vagy egy nagy felpattincs usa-ban....kiszámíthatatlan....3 napot havonta 1x ha esnek, legutóbb januárban, decemberben és novemberben...mondjuk a pattincs ereje és nagysága is sokat számít...holnap Geithner és Bernanke is beszél, szóval dangerous day.