71
Buxi én igazából a Te tippedre lennék kíváncsi!
De ha megengedsz egy kérdést: változtat a stratégián az, hogy nem 1000 Ft lett a névérték, hanem csak 200? Láttam, milyen morcos voltál rá, egyébként én is...(de mással nem tudtak osztani csak 8-al) :-))
Na jó, legyen tipp: névérték duplája.
De aztán a Te tippedet is lécci, hadd legyen egy jó húsvétom! ;-)))
Lehet találgatni az a fontos tőzsdei tényező pool amelyik 8Ft-on felszívják az univerzum összes Phy részvényén azok 2 év múlva milyen kurzus mellett fognak disztrubitálni... Spade?
Áldott Húsvétet Nektek is Buxi, és ne felejtsd el a kupakot rátenni a kölnidre :). én most max egy kutyaházat építek nem holdingot :)
Végre valaki a Phyről is csinál elemzést :D
Kellemes ünnepeket Phyl -esek :-)
Jenő!!!
Nagyon "befogta" valaki a szádat a Közgyűlés után közvetlenül???
Vagy Te "fogattad" be a Holdingoddal???
Dehogy tojunk Rád Buxi, alig várjuk, hogy utolérjünk valahol és valamiben.
:-)))))))
Neked is Áldott Ünnepeket, aztán locsold ám a csajokat azzal a méretes kölnivel! :-))))))
Áldott húsvétet Spadnek és a krém "privilégiumnak"! Doki, pénzt helyezek ki, az meg zabálja a szabad időt. Elég, ha annyit mondok "holding építés"...
Kíváncsi vagyok, hogy ma vettek-e KEG-et???
csináltam phylről is TA elemzést :)) kedvetekért.. :)
"etikai okokból "
Ez meg így milllyen durrrva márrr :), buxi a húsvéti nagyböjt alatt csak nem megvilágosodott ? :)
tegyél mellé egyet, aztán meglátod elégedettebben fog mosolyogni a bajsza alatt :)
Tegnap írta, hogy etikai okokból nem jósolhat egy darabig. :-))))))
Különben ez meg csak egy simogatnivaló, aranyos kis húsvéti nyuszi. :-))
Te sly, ez a nyuszid, sztem egy bak nyúlra vár :)
különben meg hol tekereg a buxi ? csak nem bevették a kormányba ? ö lesz a tárca nélküli miniszter mert tárcája csak akkor lesz majd ha phyla eléri az opciós pontokat :)