Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#242734 _pda_ Előzmény: #242716

Főnök Úr!

megjelent itt egy cikk az MA-k alapján való kerekedésről, valami Archenius vagy mi a fene a nickje a srácnak :)) de itt a link:

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/457

ajánlom mindenki figyelmébe a trendek átláthatóságával kapcsolatban!

baromi vizuális és megkímél a poziba való ki-be ugrálástól ha rászoksz

én tesztelem 2 hete, nekem bejött, támogatom Hibaz meglátását

csak annyit javasolok, h egy 5-ös, 25-ös és egy 200-as EMA-t tessék rátolni a chartra, mindjárt tisztább a kép

nézni 5 percestől érdemes és valóban kell alá egy másik indikátor is a pontosításhoz

de hangsúlyozom még1x, önmagában is nagyon jó

#242730 BudFox Előzmény: #242720

mutyit sejtek : felrángatták nap közben az SP futurest hogy lehessen önteni magasabbról..miközben előre tudják hogy xarok lesznek a munkanélküliségi adatok..

persze csak magánvéleményem :D

#242727 Hibaz Előzmény: #242716

Igen,amikor metszi egymást a 9-es,és a 21-es......

http://kepfeltoltes.hu/view/100506/BUX101260_mozg_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jó mellé még a trendindikátor is,főleg ha a metszés után elindul fölfelé,akkor értelemszerűen nagyobb elmozdulás várható,az adott irányban....

Most jól látszik,hogy ezen az időtávon életveszély minden long !!!

majd ha a zöld a piros mozgó fölé megy,csak akkor longos.....főleg,ha a bolingert is tolja hozzá...

Most még shortot érdemes keresni,egészen addig,míg a két vonal össze nem gabalyodik...ez meg is történhet hétvégéig,valami EU-s tanácskozás akkor lesz Görög ügyben...passz

#242721 kelvin Előzmény: #242720

Mert nincs hozzá elég eszed vagy lehet nem ittál eleget, vagy nem vagy elég idős, fene se tudja! XD

De hogy én feldugnék neki 1-2 sünt a seggébe és kirángatnám az is biztos !

#242716 Kissherceg Előzmény: #242710

az alapján, hogy kereskedsz? Nézed, hogy a különböző mozgók hogyan helyezkednek el egymáshoz?

#242710 Hibaz Előzmény: #242670

akkor kereskedj 60 perces mozgóátlagok alapján..:))

biztos nyugton maradtál volna,ha látod hogyan áll.....

Rosszul fogalmaztam :) …

#242709 lyonell

Rosszul fogalmaztam :)

Tehát reméljük amerikában szép dolgok fognak ma történni és minusz 3% fognak elérni :)

nem csúnya 3-at :)