Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Tessék! Jön Berni bácsi,…

#242886 archenius

Tessék! Jön Berni bácsi, és szárnyakat kap az EUR.

Mit mondott? Kölcsön kérik az EUR kliséket, a nyomdához? :)

BERLIN -(Dow Jones)- Ger…

#242874 izolta

BERLIN -(Dow Jones)- German Chancellor Angela Merkel lashed out at speculators Thursday, in particular the "perfidy" of investors who have contributed to Greece's debt woes.

"Speculators are our adversaries," Merkel said at a Berlin forum on the future of the European Union. "Speculating against governments' debts is certainly a perfidy."

tuti pánik van vezetői körökben

Re: nincs cím

#242852 Zabás Előzmény: #242839

EUR val már nem kereskednek, hanem alázzák!!!

És csúnyán hagyják! :(((

EURCHF-ből még szerencse, hogy az első öntés után kiszálltam! De bevallom majdnem infarktust kaptam!

#242819 izolta Előzmény: #242714

ECB's Trichet: Current rates are appropriate. Growth will continue, possibly unevenly. Risks to outlook are 'broadly balanced.' Calls for 'swift' fiscal consolidation, and welcomes Greece's austerity plan.

Minden nagyon szép és jó. iSmerősnek tűnik. Mintha mondtak volna már hasonlót a nagy víz túpartján is...

#242718 Mars2000 Előzmény: #242714

Az utóbbi napokban 2 centel gyengült az euró

05.04: 1.32-ről 30-ra

05.05: 30-ról 28-ra

Ma: 28-ról 26-ra?

#242712 izolta Előzmény: #242708

Nem igazán tudnak mit csinálni. Hitelességüket úgy is elvesztették ezzel a görög kötvénybefogadással. Németek nem mennének bele egy FED típusú pénznyomáós-önsegélyezésbe.

Egy kamatemelés tovább ront a versenyképeségén az amúgy is padlón levőknek.

Sztem videokonferencián imádkoznak, hogy történjen vmi pozitívum euzónára nézve.

*ECB LEAVES BENCHMARK IN…

#242698 Sanguis

*ECB LEAVES BENCHMARK INTEREST RATE UNCHANGED AT 1.00%

#242668 izolta Előzmény: #242660

Azért kicsit vicces, (frászt, elkeserítő) hogy itt van ez az elfuserál eurózóna, és minden hibája ellenére megpróbál a meglévő eszközökből gazdálkodva túlélni.

Ellenben usa minél több virtuális pénzt kreál magának, a világnak, neki annál jobb lesz.