Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#24283 yahoo Előzmény: #24265

Valamit félreértettél. Nem azért írtam mert dőrzsöltnek hiszem magam, egyszerű tényként közöltem. Annyi részvényből természetesen nem jön ki a most vásárolt KEG mennyiség, rosszul emlékeztem.

#24281 ddani77 Előzmény: #24272

Johny, ha ennyire biztos vagy abban hogy kirázatás folyik, akkor pufferold hogy meggyorsítsd a tisztulást!

#24262 Sly-- Előzmény: #24259

Remélem, még pár "házat" belenyom a Phyaxiába, de hogy vőlegény lenne, ezt erősen kétlem. :-))

#24261 Dexter Előzmény: #24251

Johny King. Nem ez a lényeg, hanem hogy ez egy újabb érv, hogy fikázzák a papírt. Hülyeségeket beszél a srác, de nem baj, az a lényeg, hogy ő azt higgye mennyire dörzsölt csávó, mert átlát még a falon is. Pedig...

#24260 Dexter Előzmény: #24251

Johny King. Nem ez a lényeg, hanem hogy ez egy újabb érv, hogy fikázzák a papírt. Hülyeségeket beszél a srác, de nem baj, az a lényeg, hogy ő azt higgye mennyire dörzsölt csávó, mert átlát még a falon is. Pedig...

#24259 Johny King Előzmény: #24258

Jenő Úr mostanában túl sokat van távol?

Csak nem "házasodni" készül:-) re: vőlegény

#24258 Sly-- Előzmény: #24251

:-)))

Oké igazad van, 815.310 db. Phylaxiát kaptak 27 Ft-on beszámítva. :-)

#24256 ddani77 Előzmény: #24251

ha a keget is spekinek szánják, akkor 5%-nál kisebb pakkot vettek volna...

(de lehet h már ismerik a tőkeemelés részleteit)

#24251 Johny King Előzmény: #24237

Nézzétek már meg légyszi, hogy mennyit is kaptak pontosan???

Mert szerintem azt a mennyiséget még az opciós pontok tetején sem tudták volna eladni 120 millióért!!!

#24237 Sly-- Előzmény: #24228

De igen Ők azok és elképzelhetőnek tartom, amit írsz.

Persze vehettek részvényt más pénzből is. :-))

#24228 yahoo Előzmény: #23883

Ez az Euro General Kft nem az a cég amely anno a bábolnai gyáron dolgozott és phy részvényekkel lett kifizetve?

Szerintem igen. Azokat a részvényeket már eladták valamikor magasabb árfolyamon és most KEG részvényt vettek belőle.

Re: hol vagy jenő???

#23902 rbbj11 Előzmény: #23900

mit gondolna? Hát hogy minden jel arra mutat, hogy 1 euro lesz a phyl. A KEG pedig min. 200%-ot emelkedik egy éven belül. :)