Felesleges, mert ez hosszú és keserves lesz...
Felesleges, mert ez hosszú és keserves lesz...
Valamit félreértettél. Nem azért írtam mert dőrzsöltnek hiszem magam, egyszerű tényként közöltem. Annyi részvényből természetesen nem jön ki a most vásárolt KEG mennyiség, rosszul emlékeztem.
Johny, ha ennyire biztos vagy abban hogy kirázatás folyik, akkor pufferold hogy meggyorsítsd a tisztulást!
Nyugi!!!
Lesz az 10 millió is!!!
Bocsi, de nem bírlak követni, Te most kiről beszélsz???
Remélem, még pár "házat" belenyom a Phyaxiába, de hogy vőlegény lenne, ezt erősen kétlem. :-))
Johny King. Nem ez a lényeg, hanem hogy ez egy újabb érv, hogy fikázzák a papírt. Hülyeségeket beszél a srác, de nem baj, az a lényeg, hogy ő azt higgye mennyire dörzsölt csávó, mert átlát még a falon is. Pedig...
Johny King. Nem ez a lényeg, hanem hogy ez egy újabb érv, hogy fikázzák a papírt. Hülyeségeket beszél a srác, de nem baj, az a lényeg, hogy ő azt higgye mennyire dörzsölt csávó, mert átlát még a falon is. Pedig...
Jenő Úr mostanában túl sokat van távol?
Csak nem "házasodni" készül:-) re: vőlegény
:-)))
Oké igazad van, 815.310 db. Phylaxiát kaptak 27 Ft-on beszámítva. :-)
Erre akartam célozni Én is!!!
ha a keget is spekinek szánják, akkor 5%-nál kisebb pakkot vettek volna...
(de lehet h már ismerik a tőkeemelés részleteit)
Nézzétek már meg légyszi, hogy mennyit is kaptak pontosan???
Mert szerintem azt a mennyiséget még az opciós pontok tetején sem tudták volna eladni 120 millióért!!!
De igen Ők azok és elképzelhetőnek tartom, amit írsz.
Persze vehettek részvényt más pénzből is. :-))
Ez az Euro General Kft nem az a cég amely anno a bábolnai gyáron dolgozott és phy részvényekkel lett kifizetve?
Szerintem igen. Azokat a részvényeket már eladták valamikor magasabb árfolyamon és most KEG részvényt vettek belőle.