Öccász kt alakul,komolyan érdekelne hogy Molly+Rg mikor tud becsatlakozni az esésbe....
Öccász kt alakul,komolyan érdekelne hogy Molly+Rg mikor tud becsatlakozni az esésbe....
De a legszebb a 600 feletti kt volt, idén még nem láttam ilyent... Mikor elmentem még 23900 körül jártunk, látom otiliát keményen adják... hm meggondolandó, hatink most nem követi nyugatot, ilyen már volt és emlékszem nagyon megszívtam, lehet pozi nélkül kéne várni egy kicsi....
áhh. dehogy :D
pozíciót azt építeni kell...megtanultam hogy nem szabad csak úgy full pakkal megnyitni...bármennyire is csábító lenne, mert az mindig rosszul sül el.
öröm volt 330as kt mellett adni és a 430as kt mellett nézni..:))
Te is fogsz ennyit, legalábbis ha nem is veszel fel több pozit, úgy is figyeled, mert függő vagy :-D
Ezt a derék Oti eladót upgradelni kellene Rg+Mollyhoz :D
esélyes...
ez a fránya SP már megint +0.34 re pattant fel..lehet jobb is hogy zártam ezt a picit...2800 haszon...valaki egy napot dolgozik ennyiért :P
Bővítettem,bár lehet Oti shorttal jobban járnék...futikat meg cibálják,remek.
lehet...de most már záródott is...
pozíciót csak apránként akartam kiépíteni...de már nem számít....most majd újat építek 23900 fölött álltam több darabbal..csak keveset sikerült megnyitni
"többet még nem tudtam" Vagy nem mertél! :-D
Tedd le 550-re hátha addig lemegy ma
aha érttem...
én most 3 k shortot nyitottam..többet még nem tudtam...az a kérdés hova álljak visszavenni...23670 -en vagyok most.
lehet hogy lejjebb rakom.
Otit megfogták,csak ez játszik itt idegrángást...
nem nem, akkor tartanád longot, de így engem:D
agresszív shortos:D
Dehogy....
Magamat :(