Biztos nagyra fogjuk értékelni :D
Örülök hogy feljöttünk idáig,de mehetnénk még a letörésig hogy ne legyek pipa a lezárt shortom miatt,bár tegnap is ilyen magasságban fogyott el a szufla...
Biztos nagyra fogjuk értékelni :D
Örülök hogy feljöttünk idáig,de mehetnénk még a letörésig hogy ne legyek pipa a lezárt shortom miatt,bár tegnap is ilyen magasságban fogyott el a szufla...
ebből a mai vételi erőből érezni nem azonos infók alapján kereskedünk vsz TA alapján szopatják a világot.. törési szintek alatt vesznek..
lehet hogy neked lesz igazad ezzel a 24200-24300 -as visszatesszttel..elemzők is ezt írják.
7500asnál leszek kiváncsi:)) kt 400alatt, muhaha :)
mondtam én hogy mutyit érzek...
jól felvitték a hatit most...
most viszont a ráadáson gondolkozom megint..pakkor kéne építeni..de csak nagyon óvatossan.
Nem tudom,hogy majd a 22500-as Bux-nál ezt hogyan értékeljük....
idén második legforgalmasabb órás gyertyát hoztuk össze.
Fókuszban
Ma várható adatok:
GB Az Egyesült Királyságban ma parlamenti választásokat tartanak
HU 09:00 KSH ipari termelés, év/év, március, előző 8,4%
CH 09:15 Svájci infláció (CPI), hó/hó, április, előző: 0,1%, várt: 0,8%
GB 10:30 Brit szolgáltatóipari BMI, április, előző: 56,5 pont, várt: 57,0 pont
CZ 11:30 után cseh kamatdöntés bejelentése (CNB), jelenleg: 1,00%, várt: 1,00%
EZ 12:00 Német ipari megrendelések, hó/hó, március, előző: 0,0%, várt: 1,2%
EZ 13:45 ECB kamatdöntés bejelentése, jelenleg: 1,00%, várt: 1,00%
EZ 14:30 ECB sajtótájékoztató a kamatdöntésről Jean-Claude Trichet ECB-elnök vezetésével
CA 14:30 Kanadai kiadott építési engedélyek száma, hó/hó, március, előző: -0,5%, várt: 0,9%
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 448 ezer fő, várt: 440 ezer fő
US 14:30 Termelékenység, n.év/n.év (előzetes), Q1, előző: 6,9%, várt: 2,5%
US 14:30 Egységnyi munkaerőre jutó bérköltség, n.év/n.év (ULC), Q1, előző: -5,9%, várt: -0,7%
CA 16:00 IVEY beszerzési menedzser index, április, előző: 57,8 pont, várt: 56,0 pont
US 16:30 Földgázkészlet adatok, előző hét, előző: 83 e mrd köbláb
US Az esti órákban teszi közzé a Fed negyedéves hitelpiaci felmérésének eredményeit (SLOOS), Q1
Ázsiai körkép:
Az ázsiai piacok csökkenést mutatnak, immár negyedik napja, ami a leghosszabb veszteséges időszak január óta, mivel erősödtek azon aggodalmak, hogy az európai adósságproblémák a globális növekedésre is negatív hatással lesznek. A japán Nikkei225 index a három napos ünnepnap után 3,2%-os minuszt halmozott fel, a kínai Sanghai Composite index is 2,8%-os csökkenést mutat.
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
A reggeli eladói pánikrohamot délután megnyugvás válthatja fel. Elérkeztünk májushoz, egy amerikai mondás szerint ilyenkor el kell adni a részvényeket és a nyárra el kell menni pihenni. Idén vajon bejön-e a mondás?
Az eladói nyomás a BUX esetében 23000 alatt ideiglenesen padlót foghat, egy esetleges felfelé korrekció esetén az 50 napos mozgóátlag, 23900 ellenállásnak fogható fel. Az OTP esetében a 6500-as szint támaszként funkcionálhat, később a korábbi kitörési szint 6300-nál is visszatesztelésre kerülhet. Ellenállást 6750-nél látni. A MOL is megadta magát, 16500-ig elesett, a következő támasz 18300 közelében húzódik. A piaci esés hevessége talán egy későbbi visszaépülést vetít előre, de tartós visszarendeződés majd csak pár hét múlva lehetséges.
Siági László (Szeged)
BUX
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0506.jpg
A 23000-es árfolyam megtámaszthatja az indexet, így akár 23500-ig, majd 23800-ig is korrigálhat ma. Ha törne a 23000-es támasz, úgy 22680-nál, illetve 22000-nél találhat újabb támaszt. Meglátásunk szerint ma egy napon belüli – délelőtti- kisebb korrekció könnyen megtörténhet, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni a domináns, jelenleg nem túl optimista világpiaci hangulatot.
BUX1012
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0506.jpg
Törte a 23800-as támaszát, így megnyílt az út 23520-ig, majd 23150-ig. A BUX-nál közölt napon belüli szcenáriót itt is fenntartjuk, így egy kisebb korrekcióban 24090-ig mehet vissza az index.
24300nak örülnék:) de 24200is jó
Mindjárt +1% leszünk,hülyék...
vagy csak kapják be.
szivatják a shortosokat rendesen...
24300 alatt még bőven short...
Shortok zárva,beálltam venni kicsit,sokat hagytam a piacba bakker....mostmár menjen fel az égbe,akár velem akár nélkülem.
megerősített támaszon nyitott azért ez a jókedv!!!
Én meg lemaradtam :( €$ 1,3 longomat managalom, 8-óta ver a víz! Nem győzöm fedezni!
mert most van sc, 24k fölé húzzák sztm 24300 elég lenne max.
Csak pislogok, mint béka a kocsonyába... Hogy miért nem volt ilyen vételi erő, amikor longba voltam, ezt nem értem...
tilitoliznak vele:D burutál, több mint 6500k a hati forgalma
:D Adja az ég hogy kelljen ma még....Rg-re hogy kivagyok 42500ra kiszögezték teljesen.
Én is azt szerettem volna, de 650 körüli ktval bazzz....