Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURUSD - két lehetséges értelmezés

Re: Most már a második

#241297 Cimballi Előzmény: #241294

2790-re, esetleg kevéssel a kerek 2800 fölé mutatja magát a harmadik hullám az ötödiken belül (átmeneti min.) és onnan még vagy 300-400 pip is lehet az alj, ahonnan végül komolyabb korrekció indul. Röviden különböző Fibonacci logikák mentén 2460 és 2650 közé. Főleg így, hogy a kerek 3000 nem is nagyon érdekelte.

Re: Most már a második

#241294 Amatoregy Előzmény: #241291

Csak bepillantottam és nem néztem a képet. Hol lehet az alja. (Mondjuk jó lenne hozzá egy Ft helyreállás, hogy tényleg tudjak venni 250-en :DDD)

Most már a második

#241291 Cimballi

Tisztára úgy viselkedik az EURUSD, mintha valamilyen harmadik hullámban lenne lefelé. De csak azért mert tényleg. Szakadatlan esik. Most leginkább a megnyúlt ötödiken belül a harmadik harmadikjában van. Magyarul itt még esze ágában sem lesz megállni, de azért hamarosan lassul már a momentum.

Száz szónak is egy a vége, a második rajzomat, az alternatív számozást választotta a piac.

Ja és itt egy link egy sematikus ábrához, ha valaki nem tudná, hogy néz ki a megnyúlás (extension).

http://4.bp.blogspot.com/_Ac83NAoCUBo/S5LRuciGD9I/AAAAAAAAAJs/yuigA8rA2_s/s1600-h/extension_ratios.JPG

Még mindig az első

#237197 Cimballi

Még mindig az első számozás él, az 3150 körüli mélypont kb. 130%-a az A hullámnak, tehát ilyen szempontból lehet B. Más kérdés, hogy a belső szerkezet alábontása már módosult, ahhoz képest, ahogy rajzoltam.