olyan nem lesz max hasonló mint akkor...teljes bizonytalanság volt full parát nyomtak...szvsz
olyan nem lesz max hasonló mint akkor...teljes bizonytalanság volt full parát nyomtak...szvsz
köszi..
majd reggel megnézzük mi lesz nyitónál.
vevő is kell a pakkra :)
Na léptem, megjött a család..
sziasztok
sztm zárjad és köv felhúzást nézd meg, ha alacsonyabb tető nyisd be a shortot 150k-t és hagyjad... Ennyi az egész szvsz. Én így álltam föl az első mélyütésből 2008ban
az egybe vág kb 23.800as C ponttal nálam..
de nem igen akarok már pozival nézelődni 24K alatt.. de lehet nyitóban megkapom kényszerből..
fx demon is csináltam egy kis mínuszt, de az nem fáj..
én 1.32körül nyitottam rá longot reggel, könnyen zártam 1.312körül bukóban :)
igen 23650 :)
Igen erősödhetne, mert 1,30311-ről longolom! :)
Csak az a gond, hogy Ä mindennel gyengül, közben $ meg mindennel szemben erösődik! Ezért esett ekkorát ma ez a pár!
Én akkor totál longot :) és abban is voltam. Kemény nap volt, emlékszem beírtam, hogy meg volt az alja :)) vissza lehet keresni. 500k-s piacon kívüli átkötésnél :))
Brutális napok voltak, kiváncsi vagyok a következő durvább időszakot a mostani nagy nyerők hogy élik túl....
23650. nem?? 24650et írsz.
erősödhetne egy kicsit az euro a dollárral, meg huf az euroval.
(most éppen elindult, csak el ne kiabáljam).
Arany leesett 1190ről.1170re egy pillanat alatt.
Sok embernek fájhatott ez a nap is...
Nektek gratulálok a nyerőkhöz!
igen, ez probléma szokott lenni, én is shortot kerestem oti-ban 1400-on. Aznap lement 1270 körülre, és pont aznap szabin volt a brokim. Aztán 1600, és én ragaszkodtam hozzá jó sokáig...
Azt még nem hevertem ki, hogy finoman fogalmazzak...
:( sajnálom, pedig nem sokon múlott jó legyen.
nem merek semmi tanácsot adni, mert ez annyira orosz rulett rövidre, főleg holnapi napon biztos nagy csapkodás lesz.
sztm első probléma, hogy a longot keresed a piacban és tetőn sikerült. Sztm 23k meg lesz onnan merre, azt meglátjuk. Majd megnézem a chartot. Én biztos vagoyk ,hogy innen még bőven 10.000pontot lehet keresni shorttal. TA területén nézz körül 2008.05 hó körül. Sokkal jobb helyzetben vagy anyagilag, mint Én pl, tehát bőven vissza lehet hozni, nem egy vészes történet...
ne viccelj.. 10%esés után elfogy a pénzed.
Én már tőkém 70%ánál vagyok.. pár napja még nullán..
utólag igen, stoppolni kellett volna, eladni lejjebb visszavenni, fordítani stb..
de egyik nap eladáson van indikátor, másnap akkorát ütnek, hogy vételen lesz, de nem megy vele..
ha lesz itt áram, és lesz brokim, indi lesz...
Ha segít valamiben, bár tudod, sosem teljesen pontos...
hát ha nem esünk tovább holnap..
most felhúztam elliottot 23500bux környékén van az alja a mostaninak, nem voltam benne még mindig biztos, hogy vége van ötös pontnak.
Viszont, ha azt nézem, hogy vége, akkor az utolsó elliott alja mint mondtam 23500körüli bux.
azt nem nagyon várnám meg pedig nincs messze, az 23800hatit feltételezne..
mindegy, reggel meglátjuk mi lesz..
tanácsot szívesen veszek reggel, meg indit
Csak pénz kérdése...
Veszel ugyanennyit 10K-n, és már 17K-nál nyerőben vagy. Ha lesz annyi. És ezt komolyan mondom most. Ha tudod finanszírozni.
Bár mondjuk a felét lezárhattad volna, és most újra kinyithatnád, de nem akarok én észt osztani neked, csak drukkolok ezerrel...
Nézd meg a rajzomat, van esély a feltámadásra! És talán nem az alján fogod realizálni!
visszahozható, sztm nincs semmi gond.
én csak ebből gondoltam:
24.250már nagyon utolsó határ volt.