Erre szerintem csak az tudja a választ aki csinálja!
Viszont nem értem az SNB miért csinál ilyen erőtlen intervenciót?? Ennek mi értelme???
Erre szerintem csak az tudja a választ aki csinálja!
Viszont nem értem az SNB miért csinál ilyen erőtlen intervenciót?? Ennek mi értelme???
Szerintem is USA gazdasága erős dollárnál nem fenntartható!
Ma már beszéltek erről a rádióban, de elképzelhetetlennek tartják! USA-ban is nagy a gáz, csak ők jobban/könnyebben tudnak kozmetikázni!
Én már rájöttem,mit akarnak az eurusd-vel! Levinni 1:1 arányba. :)))
én is ettől tartok
most volt longom eurusd-ben 80-95-ig azzal fedeztem a 92873-as audusd-t.
azt le i9s zártam.
már csak két egység, van benne tegnapi eurusd shortom egyenlőre nyerőben stop 0-ban 32108-rol
aud jpy egyenlőre várok, meg várom a a holnapi napot
Szerintem az AUD lefelé lesz, ráadásul az USDJPY-nél is kinéz egy lefelé korrekció
Köszi Bakiba!
Nekem is egyenlőre egy kitárazos véleményem van kamatdöntés miatt.
Meglátjuk, reméljük jó oldalon állunk
Hali Kratya!
Minden oldal az AUD mellett szól /carry, funda/ viszont ha ténylegesen jönne egy igazi kori akkor simán átírják a forgatókönyvet. Igazából a JPY-vel néz ki a legjobban, de itt is a fent említett kori lehet a zavaró, USD dettó. A Gbp-nél a választási kockázat az érdekes, de pont ezért lehet a favorit, pedig a legkevésbé "csábító". Ha Q2 kifutásig megpörgetik a piacot akkor mindegyik pár érdekes, onnan azért már szerintem necces. Esős nyár, és Usa választásos ősz jöhet, vagyis szerintem long az irány JPY, GBP, USD sorrendű szimpátiával Q2 végéig, ott meglátjuk.
Viszont ehhez a héten kéne az iránymutatás, ha nem lesz akkor ........
Persze csak szerintem, a többit ti jobban látjátok TA szerint:))
jobb lenne előtte, de ha nem akkor utánna.
tartogatom elvileg
A fenéket.:) Kicsit el van keveredve fundamentális oldalon, aki ezt írta.
Főbb devizapárok árfolyamváltozásai
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=13986
EUR, USD – A tegnapi napon és az ázsiai kereskedés alatt is a dollár erősödése volt megfigyelhető. Az amerikai feldolgozóipari ISM index a várakozásokat felülmúlta, amely fundamentálisan támaszt adott a dollárnak. Az ISM részindexei közül mind a foglalkoztatottság, mind az új megrendelések, mind pedig a termelési index jelentősen emelkedett. A személyes kiadások és a jövedelmek a várakozásoknak megfelelően emelkedtek, amelyek szintén a dollárnak kedveztek. A Fed hitelpiaci felmérése (SLOOS) szerint a legtöbb bank nem szigorított a hitelkínálatán, noha a hitelkereslet tovább csökkent. A bankok hitelnyújtási hajlandósága nőtt. Az eurón nem segítettek a várakozásoknál kedvezőbb feldolgozóipari beszerzési indexek sem, ráadásul a görögországi heves tüntetések és a görög mentőcsomag aktiválásának, teljes körű elfogadásának procedúrája borzolja a kedélyeket. Az Európai Központi Bank (ECB) monetáris tanácsának egyik tagja, Liikanen finn központi bank elnök azt nyilatkozta, hogy az eurozóna összeomlásáról felesleges és értelmetlen beszélni, s amennyiben Görögország nem tart lépést a megszorító költségvetés irányszámaival, az ECB-nek vannak még eszközei. A kamatszint egyelőre megfelelő.
http://www.quaestor.hu/attachments/1637/Mozgasok_05_04.jpg
Technikai elemzések
EUR/USD
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/eurhuf_0504.jpg
4 órás grafikonon elemezve közeledik az idei mélypontja, 1,3113 felé a kereszt, melyet ha letör, akkor további eladásokat (dollár vételeket) generálhat. Ebben az esetben az 1,30-as, majd az 1,2960-as árfolyam lehet a reális cél első körben. Ezt a forgatókönyvet 1,3285 felett vizsgálnánk felül.
After all morning dominated by this rumors, Fitch rating spokesman just said that Spain is AAA, with outlook stable.
SPAIN DOWNGRADE RUMOUR Another rumour doing the rounds, as Fitch have apparently downgraded Spain - like before appears unlikely, for now - but the conspiracy theorists will note Spain's IBEX -2.7% - and well underperforming with Spanish banks clobbered -3.8%.