Jajj!!!!! telekom?
Ugye csak viccelsz?
Fedezni kizárólag otival vagy mollal fedezünk, a többi nem elég nagy részét adja a bux kosárnak!
Fedezni velük blődség, már ne haragudj, de ez az igazság!!!
Jajj!!!!! telekom?
Ugye csak viccelsz?
Fedezni kizárólag otival vagy mollal fedezünk, a többi nem elég nagy részét adja a bux kosárnak!
Fedezni velük blődség, már ne haragudj, de ez az igazság!!!
Figy, elmesélem a mai történetemet (tapsot majd később kérek:)))
adtam el otp-t 7150 körül, aztán 6980-on bővítettem. Azt bezártam 6 930-on, a másikra meg tettem stop-ot 7000 fölé. Most az termel szépen, és majd húzom lefelé a stop-ot.
Amikor adtam 980-on, és visszament 7K fölé, engem is elkapott a hév, lezárom az egészet, mert legalább van rajta nyerő. Majdnem meg is tettem, de hittem a lefelében. Most meg tök nyugodtan ülök, és nézem, milyen szépen termel nekem 7150-es shortom.
A nyerőt sem szabad idejekorán lezárni.
Köszi, nem raktam. Arra gondolok, hogy Amerikát beadják, reggel pedig mi réssel le, a rés fölé teszek majd stopot
Csak ilyenkor elbizonytalanodom :o(
köszi, ez tényleg megfontolandó...
Sőt.. Eddig egyszerre zártam-nyitottam, ez valahogy nem jutott el a tudatomig
pedig nincs okod aggódni,csak 24850 fölött lenne longos ma-holnap.......erre én nem tennék ma már stoppot....
Ezt a taktikát követem, van is pár telekomom. De ezen a szinten nem vásárolnék be belőle több ezret, hisz mehet a pincébe. Otiban meg már nem látok erőt
Amennyi kárpótol az idegességért...
De ha elfogadsz egy tanácsot...
A felét zárd le most, a felét meg hagyjad akár 0-ig is kifutni, így átlagban jól szálltál ki, ha felmegy, ha meg lefelé, a fele termel.
Ezt sokan csinálják, pl ma én oti-val.
Vagyis nincs más hátra mint hagyni a pozit és megfelelő fedezetet keresni egy hirtelen felrántás esetén.
Sokkal jobban jársz, ha nyitsz fedezetit ami kevesebb mint ami teljesen fedezné a shortod, így visszarántáskor is keresel valamennyit, mégis short túlsúlyozású leszel.
Tegnap eljátszottam az otival :-D
10:00am USD
Pending Home Sales m/m
[Open Detail]
3.9%
8.2%
[Open Chart]
Up Next 10:00am USD
Factory Orders m/m
[Open Detail]
0.0%
0.6%
Köszi :o)
Stopban gondolkodom, csak nem tudom mennyivel tegyem a 0 alá
csordogálunk, látom megint megnéztük 300 környékét.
bux úgy látom nyitott lenne egy esésre, Usáról sajnos halvány fogalmam nincs mi járhat a kemény fejükben. :D
Akkor beszállok újra...
Tegyél rá egy stop-ot, és vár, menjen ahová akar...
Ne momentumok alapján dönts