Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: Német kisker adat

#240327 banyaiz Előzmény: #240322

:) már azt hittem vmi új ta-s duma. :D

kicsit kiszámíthatatlan piac utóbbi 2-3 hétben nekem.

Re: nincs cím

#240324 Zabás Előzmény: #240321

Tegnapi shortzáróm ma már nem tűnik jó ötletnek! Viszont a mai shortnyitó szintemet meg nem akarta elérni! :(

#240322 big-ebuy Előzmény: #240318

persze ha vált papára gyors és heves lesz..csak még nem érezzük a trendet lefelé...dfe ha eljön szép lesz bár nem hinném mint 2008 ba de lesz eső

#240318 banyaiz Előzmény: #240315

na igen, amíg jó a piacokon a hangulat, aztán ha elromlik hirtelen megint kiderül milyen sebezhetők vagyunk. :D

#240317 Zabás Előzmény: #240315

De ez nyilvánvaló!!! Nem értem, hogy mit nem értetek ezen!

Svájc meg Monaco hozzánk képest egy kéregető, kubikus ország! Ez olyan, mint 1X1!!

#240316 big-ebuy Előzmény: #240315

az..ez jut eszembe erről a jólétről:)

kis relax gha bánt töröld henci...

Józsi bácsi nyugdíjba megy a drótgyárból 45 év munka után. Megspórolt pénzéből vesz egy Wartburg gépjárművet, amivel rögtön el is indul a fővárosba kocsikázni. Megáll egy piros lámpánál, mellé beáll egy vadi új CLK Mercedes egy szőke cicababával a volán mögött. Átkiabál az öreg:

- Hölgyem, én 45 évet lehúztam a drótgyárban, és a megspórolt pénzemből vettem ezt a kocsit. Magának milyen munkája van, hogy ilyen járgányra futja?

- Orális szex. – válaszolja a csaj.

- Hölgyem, az micsoda? Az a szopás más néven?

- Nem bátyám. 45 év a drótgyárban, na az a szopás! :)))

#240313 banyaiz Előzmény: #240304

48 órás közalkalmazotti sztrájk mától náluk.

ez a német kisker nem túl jó hír, ha náluk ilyen gyengus milyen lehet nálunk?

Német kisker adat

#240302 Euroman

ma reggel 8-kor volt....azt hiszem egyikötök sem írt róla...brutál xar lett...-2,4 %...várt:0,0 %...ha a német kisker nem megy, akkor mi hová fogunk exportálni....ha meg nincs export, akkkor kinek termelünk...mert belső fogyasztás ezekből a megalófing bérekből nincs és nem is lesz.....20 évvel a gangszter váltás után borulhatna már a bili a bérek terén...még a szlovákok és a portugálok is halálra röhögnék magukat a magyar béríveken...