Az történt, hogy lejöttek a stoppomért, ennyit a köcsög longokról... Semmi értelme nem volt és nem is lesz:((
Az történt, hogy lejöttek a stoppomért, ennyit a köcsög longokról... Semmi értelme nem volt és nem is lesz:((
szívemből szóltál piacot illetően.
én is így gondolom de vmiért nem akar jönni semmi érdemi esés egyelőre.
Pedig nem kellene sok egy-két olyan hét ahol amcsikat adogatják és már senki nem akarná a mini eséseket megvenni.
nem felelős, de életérzés.:D
miről szól most tőzsdesztem:néz avatarom..nyomják kia lét..egyszer kihúzzák a lapokat bumm..mikor elkélt a csomagok java
pedig a mol is gazdag, erős cég :) Megy a manipula keményen, de május végi évértékelőn nem leszek long poziban az biztos... Gondolom bankoknak is adnak egy kis büntetést, de ez itt off..
OTPt megvághatnák 10mrd-re, de inkább 20, mert rablás amit csinál...
Manufacturing PMI angol, ez viszont jobb, szoval mindjárt megyünk fel, KT azért tágult ki :DDD
a gyerek nem felelős az apák bűneikért... de rugd tökön a srácot és mond meg ibiza küldi a faternak .)
na ez már jobb.. és mi a liqviditás?..virtuális számok..
kétes kintlévőségedet bepakolod egy dobozba.. sztaniolpapírba csomagolod és eladod másoknak.. akik virtuális játékpénzzel fizetnek..vagy a saját szépen becsomagolt sz@rukra cseréled..és adsz neki egy új értéket..
lehet a gyerekén verem le szó szerint :))
nem, baromira nem u.az a környezet. Én is megalapozatlannak tartom ezeket az árazásokat, mind fundásan, mind hosszú távon.
DEEEE a tőzsde nem erről szól még pár hónapos távon sem, de még évesen se. Mikor elkezdték a "válságkezelést", én álmomban nem gondoltam, hogy ilyen hatása lesz. De látjuk a gyakorlatban, mi a döntő a tőzsdei piramisjátékban: LIKVIDITÁS. Semmi más nem számít, ill. csak másodlagos. Szóval akárhány állam fog becsődölni, a maradék nem becsődölt állam tőzsdéit az csak még magasabbra hajtja majd, mert onnan is kimenekül a tőke a nem érintett rv-piacra. Mert te mibe raknád a 0,5%-ra kapott pénzedet?
:8 jó te sem meg én sem látunk reálisan.. rókaszemű tartozik nekünk.. ez már személyes
a bux az gyakorlatilag otp.. meg csipet mol..
ha hátralépsz két lépést és úgy nézel..szted a piaci környezet ugyan az mint pár éve?
bank akkor keres ha hitelt helyez ki..jó hitelt.. mostanában goodwilleket, kintlévőségeket meg vagyonelemeket pakolásznak meg értékelnek a bankok..
otp is kipakolt dolgokat részvényeket adott kölcsön meg fogadott be.. nem látsz mindenbe bele..
persze is!! :)
Hogy bűvészkednek a számokkal, az más kérdés, de lehet, soha nem derül ki a valóság, m. addig maszatolnak, míg nem varázsolnak mögé valós eredményt is.
Bármi is lesz a következménye akkor is ugyan az! : ÜBERSZOPÓ!
háát persze :)))
ebben a rajzban az a bibi, hogy a második aljhoz kellene húzni a vonalat, nem a harmadikhoz, hogy emelkedni tűnjön. Így csak visszateszteltükm ost letörést kb.
fenét, sztem ez egyszerűen nem igaz.
Ugyanis otp (papíron..) nem csak nem olyan rossz, mint vártuk, hanem jobb, mint valaha. Ami a kamatmarzsok révén nem is csoda. MOL is jobb, Mtelekom jobb, mint bármi a kategóriájában a régióban; Richter sincs semmivel se rosszabb helyzetben, mint 2007-ben.
Megint összemosod a reálgazdasággal.
Nem a jobbat, a JÓT árazzák ennél a 4 papírnál.