Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#240254 rbbj11 Előzmény: #240249

le van xarva :DDD ATH jön, TA alapján bika van, pénz dögivel. Én is mindig shortolok, ha a legkisebb indok van rá. De most még ez a legkisebb morzsa sincs meg, rövid távra

#240253 Ibiza Előzmény: #240245

"...A bux cégeinek jövedelemtermelő képessége vajmi kis szelet a magyar reálgazd-i helyzetképből..."

reálgazd-i helyzetkép papír nincs egyik tőzsdén sem.. most a "nem is olyan rossz mint vártuk"-ot árazzák a piacok..mint amikor feljössz az óvóhelyről és körülnézel.. "a házat ugyan lebombázták de a bodzabokor szépen terem.. bontott tégla is van szépen"

#240245 rbbj11 Előzmény: #240236

otp papíron brutális profitot csinált. A bux cégeinek jövedelemtermelő képessége vajmi kis szelet a magyar reálgazd-i helyzetképből. Ezt mindig mindenki elfelejti!!!!!!

#240236 Ibiza Előzmény: #240232

elvileg a tőzsde a cégek jövedelemtermelő képességét kell(ene)árazzák.. hát nagyon nem így van.. ez new age vagy csak szopatás..vagy a politikusok betámasztása.. ki tudja..

#240232 Hathor Előzmény: #240215

Én már túl vagyok azon, hogy a reálgazdaságot figyeljem, meg hogy hol állt a bux válság előtt.

De köszi a tájékoztatást

#240231 rbbj11 Előzmény: #240226

hát szerencsét próbáltál a tőzsdén.

Profitot termelni itt tartósan nem könnyű, ezt olvashatod itt a "régiektől" már rég

#240226 Hathor Előzmény: #240213

Dax legalább felállt 6100ról.

mi meg ott vagyunk, mint ahova beütöttek egy hete..

mindegy, már várom, hogy vágjanak ki és hagyjam abba az egészet.

#240215 Ibiza Előzmény: #240203

túl sok tanfolyamra jártál.. :) vsz a piac már beárazott minden örömködést.. korrekció nélkül már nem lesz nagyobb kitörés..a válság elötti szinteken vagyunk a piaci környezet viszont nem..

#240213 Zabás Előzmény: #240203

Én tegnap shortoltam is, meg longoltam is, hidd el egyik irányba se volt leányálom poziba lenni!

Ezért is pihenek ma!

Görög mentőcsomag hatása, a számomra a várt reakció érkezett, és a választásokra is. Viszont emiatt as mi piacunkon nagy a határozatlanság, nem úgy € és az USA piacokon.

Ha megnézed a DAX-ot kb vele vagyunk egy szinten! Ők sem tudnak USA-val emelkedni!

#240211 Alex74 Előzmény: #240203

Pont ezért aggódom a longjaid miatt. Ha erre nem mentünk, akkor mire fogunk?

szerk: ez az állapot senkinek nem jó

#240208 rbbj11 Előzmény: #240203

innen longgal nem lehet veszteni szvsz.

Bővítek. Brutál jó hozam/kockázat arány, 200as kt, usa záró, stb sb.

#240207 JP Előzmény: #240101

A Telekommal kicsit sok bajod lesz, de abban biztosak lehetünk, ha ezzel akarod a türelmi szinttartást gyakorolni, erősíteni, akkor valóban jó papírt választottál erre a célra. A visszaeső periódusig sem rövid az út, de ha azon is túl leszel majd, meglátod, nem kívánod annyira a szert :-)

Na , hát sok sikert kívánok !!

(dedikáció a zenésben lesz)

#240206 Benjoe Előzmény: #240203

Szerintem meg usa zakóra mi kevesebbet estünk. Emelkedni viszont tényleg nem emelkedünk.

#240203 Hathor Előzmény: #240192

Reggelt!

Szemét ez a piac long szempontból nézve.

1.5% usára két százalékot esünk, 1.5%emelkedésre ott vagyunk ahol tegnap majdnem.

Főleg ha azt nézem, hogy záróba még le is kötöttek féls zázalékkal minket.

Picit sem hagynak feljönni :(

Hati KTt összenyomja a short 200ra, hogy longos ne tudjon picit sem örülni. nyugodtan lehetnénk 25200on, de hatit csak küldik le. Ugye bux jár elől, azt kéne követni, nem hatit buxnak.

Most már ugye honnan jöjjön megint gap fel, ha semmire sem megyünk..

áhh..