Király! Nagyon szépen köszönöm, pontosan erre vágytam!
Meg hogy ne ezeket a számokat mutassa, hanem -a qrva longom miatt- kicsit nagyobbakat, de arról nem a progi tehet... :-))
Király! Nagyon szépen köszönöm, pontosan erre vágytam!
Meg hogy ne ezeket a számokat mutassa, hanem -a qrva longom miatt- kicsit nagyobbakat, de arról nem a progi tehet... :-))
Ezt úgy találod meg hogy a chart-on jobb klikk és Properties.
http://dl.dropbox.com/u/2094467/Amibroker.jpg
A bekarikázott részt átállítod.
Mesterek!
Biztosan bárgyú kérdés, de hogyan tudom beállítani, hogy ha egy gyertyára húzom a kurzort, akkor ne BB meg MA adatokat mutasson, hanem ami nekem kéne. Konkrétan ezek: idő, nyitó-záró, min-max, forgalom.
Köszönöm előre is.
ehhez ha kész lesz, vagy félkészen hogyan lehet hozzájutni?
Próbáld még akkor ezt megcsinálni.
Start menü majd Futtatás…. megnyitás: regedit
Belépni a következő könyvtárba:
HKEY_CURRENT_USER/Software/TJP/Broker/Settings
RegWorld típuson jobb gomb majd új duplaszó
Név beállítása: MaximumNumberOfBars majd enter
MaximumNumberOfBars-on jobb gomb, majd Módosítás, Decimális, 4000000 OK
Amibroker megnyit File/Database Settings, Number of bars: 3999999-re átirni. OK
lehet viszont, hogy ezek a file-ok hiányoznak és azért nem megy, megnézem
köszönöm
Köszönöm, ezt így csináltam én is mind, de nem megy :(
a max. number of bars korábban nekem 4000000-ra volt állítva, most is átállítottam, de nem segít
A beállításokat az Amibroker gyökérkönyvtárában lévő alábbi file-ok tartalmazzák:
d:\Program Files\AmiBroker\broker.industries
d:\Program Files\AmiBroker\broker.layers
d:\Program Files\AmiBroker\broker.newcharts
d:\Program Files\AmiBroker\broker.params
d:\Program Files\AmiBroker\broker.prefs
d:\Program Files\AmiBroker\broker.sectors
Első lépésként másold be a régen használt adatbázisodat ( megvolt )
Második lépés Files->New->Database itt válaszd ki a bemásolt adatbázist, pipáld be a Load this database at startup-ot.
Add meg a Data source-nál mivel importáljon ( pl Peti Data Plug-in, természetesen előbb a dll-t be kell másolni a Plugin könyvárba)
Ha bétre használod akkor az Intraday settings-nél még állítsd be a napi kereskedést (Show day session only) az időt Start 9:00 End 16:40.
És mennie kell.
Ha esetleg hibát dob akkor a number of bars beállításainál kell változtatni.
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni,
meghalt az amibrokerem, újratelepítettem, a kérdésem, hogy a régi adatbázisomat valahogy alá tudom-e tenni? illetve a beállításaimat szintén szeretném megmenteni, ha lehet
megpróbáltam simán betenni a korábbi adatbázist az amibroker könyvtárba, de megnyitottam a programot és error: formula file not found or empty - no chart to display hibaüzenet mellett nem jelenti meg a chartok nagy részét,
bemásoltam a régi formulas mappát is, de az sem segít. mit kellene tegyek, hogy működjön a dolog?
köszönöm
Alakul. Kicsit én is megpiszkáltam a CCI-t, és az MACD-t is.
:)
átberheltem a "gyári" EMA-t, beletettem a pontozott vonalat, meg az intervallumot felhúztam
ennek csak annyi az előnye, h ha összehúzod a zoomot és thickre állítod a menüből, korlátlan számú ráhúzható a chartra belőle
magyarán, nem kell a 3 EMA egymás mellé, h vastag legyen a vonal:
P = ParamField("Price field",-1);
Periods = Param("Periods", 15, 2, 800, 1, 10 );
Style = ParamStyle("Style") | styleNoRescale| styleDots = 8;
Plot( EMA( P, Periods ), _DEFAULT_NAME(), ParamColor( "Color", colorCycle ), Style );
jahhhh, ezt a ribbon t én is megtaláltam, illetve az előző oldalon vannak a default vonalvastagságok is
csak arra nem sikerült rájönnöm, h ezeket hová kell beácsolni, h működjön is
mert ugye a pattern explorerben benne vannak ezk az opciók de ott úgymod a saját "rendszer" afl-jeiből szedi hozzá az opciót
ezt a bejegyzést át tettem a sima MA-ba, meg is jelenik a csúszka de nem történik semmi
Thick = Param("Thick", 0.2, 0.01, 20, 0.01);
az a menüből is engedélyezet, nem?
én egy ilyet találtam, ennek csúszkával szélesíthető a vonala, de zoom függő és egy chartra csak 1-et tudsz rátenni:
_SECTION_BEGIN("Line Thickness");
// http://www.purebytes.com/archives/amibroker/2006/msg08738.html
Thick = Param("Thick", 0.2, 0.01, 20, 0.01);
P = ParamField("Price field",-1);
Periods = Param("Periods", 15, 2, 800, 1, 10 );
SMA= EMA( P, Periods );
function wPlot( Pr, Txt, Co, St )
{
PlotOHLC(Pr,Pr,Pr+Thick,Pr+Thick,"",Co,styleCloud);
}
wPlot(SMA,"",ParamColor("Line", colorRed),2);
_SECTION_END();