Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Autósok

#246132 hosszhuszár Előzmény: #246122

ááááá, a tűzhely előtti részt raktam ki téglával, úgy, ahogy a viacolort szokták, sóder ágyba, de én kisüzemi módon, gumikalapáccsal ütöttem helyére a téglákat.

én raktam, a fiam hordta, az egyik szemem rajta volt, nehogy megsérüljön, na ekkor ütöttem a nagyujjamra, olyan embereset, és persze, hogy a körömre......

#246122 Zabás Előzmény: #245916

Mit csináltál? Tűzhely építés közben történt a baleset? Vagy a próbánál??

#245912 Amatoregy Előzmény: #245894

Én vettem egy T100-as lánctalpast.

Mindig is szerettem a nyomatékos dízeleket. Kátyú nem zavarja, parkolni gyerekjáték vele..

:D

#245876 Kriszti@n Előzmény: #245818

ez autóval csak bosszúság.de motorral? kib@szott szégyen ami ebben az országban van ezügyben(is)

#245818 Amatoregy Előzmény: #245810

:(

Tavaly ősszel beleestem egy nyomvonalon (vízzel volt tele) egy kátyúba. téligumi, felni, dízstárcsa, toronycsapágy...

#245810 Kriszti@n Előzmény: #245790

tavaly nyáron 8db új gumit kellett vennem a kátyúk miatt. a közútkezelő 1 esetben sem fizetett.no comment.

Autósok

#245790 Hathor

Sziasztok!

Megint kitaláltak egy autósokra vonatkozó megszorítást.

IX-XIII.kerületben fizető övezetté alakítják (illetve ami eddig még nem volta, azt a részt is).

A benzin megy fel. Egy tankolás egy átlagos családi autóval 16.000Ft már a benzin folyamatos emelése miatt, az utak katasztrofálisak.. többet nézem az utcán a kátyukat, hogy ki tudjam kerülgetni, mint körülöttem környezetet, táblákat, lámpákat. Elvonja a sok kátyu a figyelmem a vezetésről. Nem beszélve, amikor kikerülnék hirtelen egy nagyobb lyukat és félrerántom a kormányt, ezzel megkockáztatok egy karambolt a szembe jövő autóval, aki szintén bemajrézik mit akarok.

Nem tudom meddig lehet a bőrt húzni az emberekről.

Re: kíváncsi várom az eredményeket :o)

#239856 Zabás Előzmény: #239849

Nem!

Még szerencse, hogy a technikumot elkezdhettem azért!

#239849 Alex74 Előzmény: #239848

:o))))))))))))))

Bár gondolom akkor nem volt ennyire vicces

#239848 Zabás Előzmény: #239843

Engem a tanár elsőre magyarból meghúzott, indoka az volt, hogy annyira szeret és szeretne még látni! Nem kellet sok, hogy lefejeljem!Pedig még tanultam is rá és amit húztam azt még tudtam is!

De a pótra nem tanultam semmi Egy gondolatok a könyvtárban húztam és akkor marhaságokat mondtam, csodálkoztam , hogy röhögés nélkül kibírom meg a tanár is aki csak bólogatott és helyeselt egyfolytában!

NA most gondolhatjátok de szép nyaram volt tanár szerteette miatt!

Re: 300 literes

#239360 Csokigyáros Előzmény: #239356

nekünk is van egy 200x100x50 azaz 1 m3-es akvárium a nappali és az étkező között..

5-6 éve van meg... gyönyörű... van hozzá egy 150 l-es segéd akvárium, amiben a tisztítás (aktív szén, stb) folyik... plusz egy UV szűrő... plusz a házunkba bejövő teljes víz lágyításra kerül...

esténként ha pluszban zár az usa, ott szoktam megnyugodni... :)