Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#237343 Sanguis Előzmény: #237337

Ha elmúlik az államcsőd veszélye, és normalizálódik a helyzet, egy darabig a kutya sem fog foglalkozni velük az IMF-en kívül. Nem lesz további hatása az euróra.

#237337 Kissherceg Előzmény: #237334

így van, kétségtelen amit mondasz. Ezért sem értem mire lehetne örülni, várhatóan a turizmus is katasztrófális lesz...

#237336 Sanguis Előzmény: #237334

A részvénypiacok sem a realitások talaján emelkedtek ennyit. Tudod, a piac jövőt árazza. És mivel három évre kapják a pénzt...., három év nagy idő. Nekem elég ha addig emelkedik az euró, napi fél százalékot.:))

#237334 gentlemanus Előzmény: #237331

Egyébként 100-120 milliárd eurót miből fognak kigazdálkodni a görögök?????

Merthogy már így is horror mennyiségű adósságuk van, na ha még erre rájön nekik 120 milliárd, akkor gyakorlatilag annyi nekik. Azért ez nem egy termelő és nyersanyagokkal rendelkező ország, hanem konjunktúrától nagyon függő szolgáltató ország.

#237333 Sanguis Előzmény: #237329

Nézd meg a fontot. A közvélemény kutatások eredménye miatt került lejtmenetbe. Mi lesz, ha be is jön.:)

#237331 gentlemanus Előzmény: #237326

Na igen, főleg ha a görögök után nem dől azonnal a kardjába Portugália, Spanyolország, stb.

Azért, ha megnézzük a németeknek már nagyon tele van a t@kük, fél Európát ők tartják a hátukon..

Nem tudom mit szólnának, ha nagy nehezen át tudták paszírozni a görög megmentést, és mit ad Isten, utána meg bedőlne Portugália, és vele karöltve Spanyolország.

#237328 Sanguis Előzmény: #237327

Nem hiszem, hogy lesz korreláció az euróval ez esetben. De a mai FOMC ülés okozhat meglepit a carry számára.

#237326 Sanguis Előzmény: #237323

Ahogy megkapja Görögország a mentőcsomagot legalább két kategóriával fogják feljebb minősíteni. Tehát euró és görög index vétele nálam hamarosan.

#237324 Bakiba Előzmény: #237322

Akkor egyre gondoltunk:))

Persze ez csak spekuláció, de ha kell TA alapon is tudok érvelni:))

#237323 Kissherceg Előzmény: #237322

euro erősödésére fogatsz utána?azért egy leminősítéses para sorozatra euro erősödés elég furcsa reakció volna, persze Kaliforniát, Idahot is szivatja snp akkor ok, de nem hiszem ,hogy saját államukaik közé lőnének.

#237322 Sanguis Előzmény: #237320

Nekem is van egy sanda gyanúm, hogy most "kidobálnak majdnem mindent az ablakon", és utána jön az euró száguldás.

#237320 Bakiba Előzmény: #237311

G20-on ezeket a kis mókákat egyeztették, mert akkor....

Emlékszel a rally kezdetekre.....:))

#237318 gentlemanus Előzmény: #237309

Na ezek a görögök nem komplettek.....

Elvárják, hogy ingyér, azonnal és puszira ugorjon mindenki a segítségükre????

Ilyen nincs.

Na asszem, a szirtakit sűrűbben kell eljárniuk, hamarosan...