Miért izguljanak??
Jön a nyár, eltöltik az időt egy kis déli sziesztával meg-megszakított sztrájkkal, aztán meg lesz valami
Miért izguljanak??
Jön a nyár, eltöltik az időt egy kis déli sziesztával meg-megszakított sztrájkkal, aztán meg lesz valami
Ez mostani hír? Be tudod linkelni? Ugye csak vicc? Noooormális????
Valamit valamiért, gondolják.:)) Vagyis szigorítanak, szóban.:)
ez így remek lesz. Elismerik a csődöt, de nem akarnak szigorítani :))
A görög kormány nem fogadja el az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap javaslatát, miszerint a hitelnyújtás egyik feltételeként csökkentsék Görögországban a fizetéseket - közölte szerdán a görög munkaügyi miniszter.
most értettem meg, nem is a spanyolok miatt volt.
Orbán lemínősítette a magyar gazdaságot :))
http://www.fn.hu/valasztas2010/20100428/fidesz_veszhelyzetben_gazdasag/
Sikerült összehozni a "sikeres" válságkezelést.:)) De nem lesz W alakú, puktum, mert megasztmondták, és kész.:DD
jaja Én is ott költöm a virtuális milliárdjaimat... :))
nagy, erős és gazdag állam. Munkanélküliség szinte nulla, dolgosak, Én sem értem...
napi.hu-n volt egy cikk, brutális domino lehet itt. Spanyoloknak közel 1000mrd a kölcsön...
Várom Mo mikor és kint segít:)
Ha USA állampapírok lennének a kezükben akkor sem alhatnának nyugodtan.:D
abban igazad van !
a spanyol meg a franciáké :D:D meg a görög nagy része is uh sárkóék nyomták is h segiteni kell ezerrel
no és a kedves segitendő országok mellett az vajh szemet szúr e vkinek h miért estek pont a franciák a legtöbbet??
miért ők mennek elől h segíteni kell?? egyszerü a képlet pedig a francia bankoknak van a legnagyobb kitettségük ezekben a gyönyörű államokban!!
Merkel: accepts its responsibility in Greece crisis, must speed up efforts, will make aid decision after IMF talks