Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#237233 Roller Előzmény: #237184

Az nincs is olyan messze és 1,3-ról szép is lenne az 1,35.

Amúgy meg lehet,hogy direkt bomlasztják az EU-t,mert VU-t szeretnének helyette.Ahhoz meg nem kell,hogy minden tag rendben legyen. :))

#237231 Sanguis Előzmény: #237184

A gond akkor lesz nagy igazán, ha portugálokat és az íreket is meg kell támogatni valamiféle segélycsomaggal. Ezt nem tudom, hogy nyomják le a németek torkán?

EuroZone Contagion A nu…

#237194 Sanguis

EuroZone Contagion

A number of factors point to reason for caution here. The EuroZone contagion situation is white-hot: Greek 2-year yields have reached junk yields close to 18% after yesterday's downgrade of Greek debt to junk status. The simultaneous downgrade of Portuguese debt provided further fuel for contagion fears and spreads there are widening dangerously. Irish debt spreads have also taken off, with the 2-year trading close to 400 bps above the German Schatz today. Most worrying, Spanish spreads have begun to stir as well. And while the EuroZone might be able to deal with a Portuguese rescue situation (smaller problem than Greece), it won't be able to deal with a Spanish situation of any significant size, so Spain will need to move to reassure markets that it is shoring up its finances very quickly to avoid the hinges coming off the entire EuroZone project. Increasing the contagion risk - Spanish banks are the biggest holders of Portuguese debt.

Fortunately for Spain, they are starting at a much better place in terms of total public debt to the size of the economy - though their shorter term fiscal shortfalls are of similar magnitude relative to GDP. Trichet is on a mission to Berlin to talk with German authorities to get some kind of rescue package moving as German politicians are handicapped by an outraged populace during election season. Another provocative piece from the Telegraph's Evans-Pritchard discussed the potential for an ECB "nuclear option". Worth a read. S&P has forecast that bond investors in Greece shouldn't expect to recover more than 50 cents on the Euro for their sovereign debt holdings.

#237184 Sanguis Előzmény: #237155

Short az szerintem legalább 1,3-ig. És, hogy teljes legyen a "zavar" ma FOMC ülés.:)

#237183 Roller Előzmény: #237166

Nekem legfőképpen a sok piros nem tetszik a monitoron.Nincs valami tipped,hogy lehetne a demópénzt igazira változtatni. 3hét alatt 3ezerdollárból 30ezer lett. A real meg a nullához közelít. :(

#237155 Roller Előzmény: #237127

Most majd kiderül,hogy az EU mennyire képes megmenteni a tagokat és,hogy a belevetett bizalom nem volt hiábavaló.

Szerintem tudják jól,hogy ezen most sok múlhat,viszont azért tárgyalgatnak ilyen sokáig,mert pénzt adnának,de a felelősség a görögökön legyen.

"A kecske is jóllakjon és káposzta is maradjon"

Szóval a hétre eur long!

#237147 Mars2000 Előzmény: #237131

Nem tudom, meddig merem tartani most a shortomat. Félek, az első cumiztató nagy zöld gyertyánál dobni fogom.

#237131 Zabás Előzmény: #237127

Szerintem itt mán nem a segély kérdése a lényeg, hanem, hogy a segély mellé társuló megszorításoknak mi lesz a következménye, és hogy sikerül a GR emberek torkán letólni! Ők nem olyan szelídek, mint a Magyar nép! :)

Olyan görögtüzeket fogunk látni!

#237127 Sanguis Előzmény: #237080

Semmi nem bizti most. Ilyen hírekre forgatják mint a ringlispilt.

Trichet: napokon belül itt a megoldás

Az Európai Központi Bank elnöke szerint a Görögországnak nyújtandó segély részleteiről folyó tárgyalások napokon belül lezárulhatnak.

#237114 Amatoregy Előzmény: #237080

Akkor örülök, hogy nincs harag.

Az 50-es tőkéáttét mit jelent nálad?

Van 1000 eur-od és nyitsz 0,5-ös lot-ot mondjuk eurusd-ben. Én sohase így számolom, hanem a tőke és a lekötött letét aránya nem haladja meg a 10-20 %-ot az összes poziban...

#237080 kratya Előzmény: #236876

Most forogtam feleslegesen ez igaz!

50-es tőkeáttét, nem vésszes.

Short jó lesz mert letört, csak ki kell ülni!

Amúgy jól l éreztem reggel a longot :-(

megijedttem, ez van, most rá se nézek büntiből!!! :-)

german Trittin says imf …

#237033 Sanguis

german Trittin says imf chief straus-kahn says greek aid package worth 100-120bln euros over 3 years

#237031 Amatoregy Előzmény: #237030

Jelenlegi kamatszinteken senki. De kamatemelés után sokan.

Viszont nem tudjuk, hogy Ázsia (Kina, India, stb) mit akar...

tele van törpöm. Kimegyek, stop ki üt, sms-jön mire visszajövök meg már lassan shortolni kellene..

#237030 Sanguis Előzmény: #237024

Itt nem a leminősítés a kérdés, hanem a finanszírozhatóság. És a görög és portugál államadósság európai bankok kintlévősége. Francia, német, spanyol elsősorban. Ki fogja finanszírozni az újabb államkötvényeket, mert a szabad piac úgy tűnik, hogy nem.