Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#235938 Kissherceg Előzmény: #235796

kezdődik:

Országos sztrájkra készülnek a görögök

A görög állami és a magánszektor alkalmazottai 24 órás sztrájkot tartanak május 5-én - jelentette be kedden magánszektor dolgozóit tömörítő GSEE szakszervezeti szövetség.

Josef Proell, Ausztria p…

#235796 izolta

Josef Proell, Ausztria pénzügyminisztere: a 45 milliárdos pénzügyi csomag akkor áll a a görögök rendelkezésésre, ha teljesítik az EU és az IMF követelését az utolsó vesszőig.

Ha bizonyította eltökéltségét hogy konszolidálja az állami költségvetést, és teljesen nyitott a könyveket tár az EU elé.

Re: Már Portugáliában is áll a bál!

#235792 gentlemanus Előzmény: #235790

Igen, ettől félek én is, hogy a görögök elkasználnák magukkal a labilisabb délieket is.

Már Portugáliában is áll a bál!

#235790 Zabás

Már Portugáliában is áll a bál!

http://profitline.hu/hircentrum/hir/169497/Mar-Portugaliaban-is-all-a-bal

A közalkalmazotti bérek befagyasztása elleni tiltakozásul újabb sztrájkot tartottak kedden a lisszaboni tömegközlekedési alkalmazottak. Mozdonyvezetők, buszsofőrök és a kompok személyzete lépett sztrájkba, miközben a metró és néhány buszjárat a minimális szolgáltatásnak megfelelően üzemel. (MTI)

#235782 Ricsi Előzmény: #235768

Ha egy pisztoly előkerül egy filmben...

Azért remélem, komoly baj nem lesz.

Amikor az olimpián a férfi kéziválogatott bekerült a legjobb 4-be, barátomék kint voltak, onnan hívtak, hol lesz a meccs? Megmondtam, odamentek, és vettek rá jegyet. Pedig a kézilabda még érdekes sportág is.

El is gondolkoztam rajta, minek rendeznek olyan sportágakat, amikre nem mennek ki emberek? Ki megy ki lövészetre? Vagy gumiasztalon való ugrálásra? Lassan az olimpián is változtatni kellene, mert a világ rettenetesen felgyorsult, más szórakozás kell a népeknek.

5 éves CDS Változás (%…

#235779 izolta

5 éves CDS Változás (%) Változás (bps) CPD (%)

Görög 763 / 7,53 / 53,47 / 46.07 (ez jelenleg a legnagyobb az országoké közt)

Portugál 348 / 12,14 / 37,79 / 26.11

#235768 matgab Előzmény: #235660

Az a helyzet, hogy nem biztos, hogy olimpiát kellene rendeznünk, ha a görögökkel ezt tette...

Szerintem már ott elkezdődtek a bajok, és azóta görgették seperték a szőnyeg alá, de most már kiborult a bili...

Ráadásul emellé vettek még egy csomó fegyvert, amit nem is használnak...

Szerintem lesz ott még polgárháború, mert ahol ennyi fegyver van és ekkora gebaszban a gazdaság, ott mindig elsülnek a fegyverek...

25 bázisponttal 737 nőtt…

#235754 izolta

25 bázisponttal 737 nőtt a görög, 24 bázisponttal 335re a portugáls 5 éves CDS

#235742 Kissherceg Előzmény: #235664

Spanyolországban 20,5 százalékra rúgott a munkanélküliség az idei első negyedévben, ami azt jelenti, hogy 4,61 millióan voltak állás nélkül - számolt be a spanyol média a statisztikai hivatal adataira hivatkozva, amelyek a hivatalos, pénteki publikálásnál véletlenül korábban kerültek fel a hivatal honlapjára.

Az Európai Unióban a legutolsó adatok szerint februárban Litvániában volt a legmagasabb a munkanélküliség - 21,7 százalék -, majd Spanyolország következett, miközben az uniós átlag 9,6 százalékot tett ki.

szépszép... Nagy a bili.

Greek market retreats to…

#235664 izolta

Greek market retreats to the lowest point of the last 12 months with financials off 55.6% compared to October highs.

Teccettek volna példát venni rólunk :)