Syl, a phyl azért nem megy, mert nemsokára 14 lesz.
Nem érted? :-)))
Syl, a phyl azért nem megy, mert nemsokára 14 lesz.
Nem érted? :-)))
A 10 % itt is meg volt, gondolom van a kereskedésben egy 10 perces szünet. Na fogjuk rá, hogy az az volt% :o)
Én nem láttam, hogy felfüggesztették volna. Te igen?
Jajj, Johny. :-)))
Nekem már mindegy, legyen a Bajnai, csak történjen már valami.
Ma minden francos kispapír megy, csak ez nem.
Mikor, ha nem most?
Most esett le mit akarsz mondani!!!!!!!!!!!!
És mikor lesz annyi? :oD Legalább év számot mond! ;o)
14.
Buxer. Mi ez a távolságtartás a phyllel? Amióta nincs opciós pont, nem nagyon írsz. Szerinted mi lesz ebből a cégből? Miért utálják már a spekik(et)?
Ne nyilatkozz, csak kacsints! ;-)))))
Értjük úgy is.
Biztos lepaktált a bankárossal:-)
Hogy minek neked mindig fogadásokat kötni. :-)))
Azért jó, hogy köztünk vagy. ;)
Értem, Én értem!!!
Csak azt nem értem, hogy mi ez a nagy Pál fordulat a Közgyűlés után közvetlenül???
Értsd már meg, hogy nem nyilatkozhatok az árfolyamról...
Ha félévkor 290-300-as sávban lesz az EUR, akkor csak a pü-i veszteség miatt ST/JT 50% lesz...
JP, picit nagyobb puffer kéne, hogy elmenjen 9-en a pakkod.
Könyv.:
http://kepfeltoltes.hu/090409/konyv2009-04-09_13-48-57_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!
Most jutottam el odáig h átnézzem a jelentést, de számomra elég lesújtó a kép. A cég teleakvirálta magát eladósodott, elképesztően alacsony nyereségtermelő képességű cégekkel(azért tart itt az árfolyam, mert az akvizíciók kb a mostani árfolyamot érték a beolvadóknak). Ismeritek ugye a "más f.szával verni a csalánt" közmondást. Hát itt erről van szó. Ezért tartom kizártnak h gyűjtené "egyéb úr" a céget (még ezen a szinten sem).
Előljáróban egy észrevételt emelném ki:
Nem derült ki a jelentésből pl, hogy a cégek jelentős pü-i veszteségeik mögött csak a fizetett kamatok növekedése, vagy a devizahitel átértékelésének a hatása is áll. Mert ha a hitelkitettség jellemzően deviza, akkor ebben az évben sem várható semmi javulás, (ugye dec 31-én 264,78 EUR/HUF volt, most pedig...), az esetleges pozitív üzemi adatokat a jövőben is fel fogja emészteni a pü-i veszteség...