Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#235782 Ricsi Előzmény: #235768

Ha egy pisztoly előkerül egy filmben...

Azért remélem, komoly baj nem lesz.

Amikor az olimpián a férfi kéziválogatott bekerült a legjobb 4-be, barátomék kint voltak, onnan hívtak, hol lesz a meccs? Megmondtam, odamentek, és vettek rá jegyet. Pedig a kézilabda még érdekes sportág is.

El is gondolkoztam rajta, minek rendeznek olyan sportágakat, amikre nem mennek ki emberek? Ki megy ki lövészetre? Vagy gumiasztalon való ugrálásra? Lassan az olimpián is változtatni kellene, mert a világ rettenetesen felgyorsult, más szórakozás kell a népeknek.

5 éves CDS Változás (%…

#235779 izolta

5 éves CDS Változás (%) Változás (bps) CPD (%)

Görög 763 / 7,53 / 53,47 / 46.07 (ez jelenleg a legnagyobb az országoké közt)

Portugál 348 / 12,14 / 37,79 / 26.11

#235768 matgab Előzmény: #235660

Az a helyzet, hogy nem biztos, hogy olimpiát kellene rendeznünk, ha a görögökkel ezt tette...

Szerintem már ott elkezdődtek a bajok, és azóta görgették seperték a szőnyeg alá, de most már kiborult a bili...

Ráadásul emellé vettek még egy csomó fegyvert, amit nem is használnak...

Szerintem lesz ott még polgárháború, mert ahol ennyi fegyver van és ekkora gebaszban a gazdaság, ott mindig elsülnek a fegyverek...

25 bázisponttal 737 nőtt…

#235754 izolta

25 bázisponttal 737 nőtt a görög, 24 bázisponttal 335re a portugáls 5 éves CDS

#235742 Kissherceg Előzmény: #235664

Spanyolországban 20,5 százalékra rúgott a munkanélküliség az idei első negyedévben, ami azt jelenti, hogy 4,61 millióan voltak állás nélkül - számolt be a spanyol média a statisztikai hivatal adataira hivatkozva, amelyek a hivatalos, pénteki publikálásnál véletlenül korábban kerültek fel a hivatal honlapjára.

Az Európai Unióban a legutolsó adatok szerint februárban Litvániában volt a legmagasabb a munkanélküliség - 21,7 százalék -, majd Spanyolország következett, miközben az uniós átlag 9,6 százalékot tett ki.

szépszép... Nagy a bili.

Greek market retreats to…

#235664 izolta

Greek market retreats to the lowest point of the last 12 months with financials off 55.6% compared to October highs.

Teccettek volna példát venni rólunk :)

Legyen mára kis CDS, 201…

#235446 izolta

Legyen mára kis CDS, 2010. ápr. 26.i adatok

Ticker / 5Y / napi vált. / heti vált. / 28 napos vált.

GREECE / 698 / 83 / 240 / 382

PORTUG / 314 / 44 / 112 / 179

IRELND / 201 / 18 / 51 / 67

SPAIN / 187 / 12 / 37 / 74

Re: TED előadások

#234689 Kissherceg Előzmény: #234543

nekem vhogy a NYCben élő ismerőseim nem akarnak hazajönni..:) ezt a baromságot, Bp tré hely....:(

#234683 matgab Előzmény: #234543

"az infrastruktúra általános állapotát azonban csak 80,4 pontra, a stabilitást pedig 85 pontra értékelték az idei lista összeállítói."

Hát nem tudom, hogy ezt az ideálishoz nagyon közeli osztályzatokat mi alapján adták...

#234547 KawaBazsy Előzmény: #234543

Én itt is, ott is éltem, úgyhogy látom, mit érnek az ilyen felmérések.. :-) Ok, itthon kisebbek a dugók (aztán kész)..

Re: Mai téma: víz

#234542 Netmaster Előzmény: #231940

Idézet a legfrissebb National Geographicből.

"Új-Mexikó magasan fekvő északi tartománya kopár sivatag. Itt él Louise Pape. Hogy miként? Hetente három alkalommal fürdik, mégpedig szigorú koreográfia szerint: megnyitja a csapot, egy pillanatra alááll, azután elzárja a vizet, beszappanozza magát, újra megengedi a vizet, végül pedig villámgyorsan leöblíti a habot. Csészéjéből napokig iszik anélkül, hogy elmosná, kerti veteményét az összegyűjtött mosogatóvízzel öntözi, a toalettet fürdővízzel öblíti le. Az átlag amerikai naponta 380 liter vizet használ el, Louise Pape alig egytizedét."

+a mamutfenyős témához egy amcsi fakitermelő vállalat, a Pacific Lumber nem túl dicsőséges utolsó pár évtizede: http://www.headwaterspreserve.org/html/publications_article_58.html

ezen kedves úriember irányításával:

When he arrived in northern California, Charles Hurwitz made his philosophy clear right away to PL employees, announcing "The story of the golden rule [is]: who has the gold, rules."

#234512 KawaBazsy Előzmény: #234511

Most nézem, Barcelona 15., Róma meg vagy 25. Barcelona sztem is yo hely.

London 5. Helyes.