:):)
Ezt a dumát!:DD
"A gazdaság a vártnál lassabban bővült az első negyedévben a briteknél, mivel az elmúlt három évtized legkeményebb időjárása visszafogta a kiskereskedelmet és a feldolgozóipart."
*GREEK 10-YEAR BUND PREMIUM DROPS BELOW 500 BPS FROM 590 BPS
*GREECE PLANS TO REQUEST EU AID TODAY, OFFICIAL SAYS
Nekem is jobban a kezemre állna a short jelen esetben.:)
vagy kijózanodás, de végül is mindegy, nyitott vagyok mindenre:))
A Reuters szerint ma délben lesz a hivatalos bejelentés.
Persze, ha a görögök bejelentik hivatalosan is, hogy felveszik a hiteleket, akkor bazi nagy szárnyalás lesz.
Én zártam az EURJPY longot, de a shorttal még várok egy kisebb felfelé kör még benne van szerintem.:)
Sziasztok! Csak most sikerült gép elé ülnöm.A görögök majdnem megmentve.Az euro szárnyal.
Érdemes még beszállni valamibe vagy lemaradtam megint mindenről. :(
Megléptem kicsit közelebb a tiedhez, stop bent baj nem lehet:))
És lehet, a görögöket is megmentik még ma, hogy teljes legyen az öröm. :)
Long: 1.32755
Economic data (UK): GDP QoQ (1Q) out at 0.2% vs. 0.4% expected and 0.4% prior. GDP YoY (1Q) out at -0.3% vs. -0.1% expected and -3.1% prior.
Jól láttad!!!! Ott volt a potya order lehetősége. 1,3283-on.
Kézzel ráadtam gyorsan rövidre. :)
Economic data (Germany, APR): IFO - Business Climate out at 101.6 vs. 98.7 expected and 98.1 prior. IFO - Current Assessment out at 99.3 vs. 95.3 expected and 94.4 prior. IFO - Expectations out at 100.4 vs. 102.1 expected and 101.9 prior.
Ez az AUD mögötti gazdaság ereje miatt van (lásd: AUDUSD-t is). Az ausztrál jegybank már tavaly nyáron kamatot emelt a gazdaság erejére hivatkozva. A 2008as bedőlést a "carry trade" kifújta okozta, de Ausztrália kiváló pénzügyi és gazdasági állapota megtette a hatását az AUD-ra nézve is. Sztem csak idő kérdése, hogy egyszer az AUD erősebb legyen a dolcsinál.
ez is érdekes. 8 év emelkedését visszaadja1 év alatt, majd vissza kapaszkodik 1 év alatt.
Hiába felgyorsult a világ.